Αγνώριστη η Ζιζέλ στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue – Το νέο της… λουκ

Η Ζιζέλ επέστρεψε θριαμβευτικά στον κόσμο της μόδας, ποζάροντας για το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue.

 

Το διάσημο σούπερ μόντελ κοσμεί την Vogue Italia – στο πρώτο της εξώφυλλο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον Τομ Μπρέιντι.

 

Η "αγνώριστη" Ζιζέλ δηλώνει έτοιμη για μια νέα ζωή και για το ακραίο εξώφυλλό της, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου, επέλεξε μια κατακόκκινη εμφάνιση του Maison Valentino με ασορτί μανικιούρ και φλογερά κόκκινα μαλλιά και χείλη.

 

 

Όπως σημειώνει η Vogue για το εξώφυλλο, είναι ένα χρωματικό ταξίδι στις χίλιες μεταμορφώσεις μιας γυναίκας που, συνήθως απεικονίζεται au naturel, αλλά εδώ είναι σχεδόν αγνώριστη.

 

Ο φωτογράφος Rafael Pavarotti, Βραζιλιάνος όπως και η ίδια η Ζιζέλ, αλλά και ο στιλίστας Ibrahim Kamara, θέλησαν να απεικονίσουν το διάσημο μοντέλο με μια νέα μορφή στέλνοντας το εξής μήνυμα:

 

Η Ζιζέλ μπορεί να δείχνει διαφορετική αλλά παραμένει ίδια κατά βάση. Έτοιμη για μια νέα σελίδα, ίσως και για μια νέα ζωή. Σύμφωνα με το περιοδικό, η συγκεκριμένη έκδοση είναι «αφιερωμένη στην τέχνη, τους πρωταγωνιστές της, τους λάτρεις και τους συλλέκτες της».

 

 

Σε άλλα στιγμιότυπα από την φωτογράφιση, η Ζιζέλ εμφανίζεται με κοντή ξανθιά περούκα και εξαιρετικά λεπτά φρύδια, φορώντας σατέν καμπαρντίνα, ενώ σε άλλες μόνο με τα εσώρουχά της. Και μοιάζει σαν να μην έχει περάσει ούτε μία μέρα από το αποκορύφωμά της καριέρας της στο μόντελινγκ στα τέλη της δεκαετίας του ‘90.

 

Εικόνα

 

Διχάστηκαν οι χρήστες των social για την εμφάνιση της Ζιζέλ

Όσο για τα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την ανατρεπτική αυτή εμφάνιση της Ζιζέλ, είναι διφορούμενα.

 

Άρθρα για Ζιζέλ Μπούντχεν | LiFO

 

 

«Τι τολμηρή δήλωση να βάλει τον Jinkx Monsoon (ένας drag performer) στο εξώφυλλο η ιταλική Vogue! Το λατρεύω!» σχολίασε κάποιος σαρκαστικά. «Δεν μου αρέσει καθόλου. Μοιάζει με drag queen ή με δαιμονικό πλάσμα» επέκρινε ένας άλλος με έναν ακόμη να προσθέτει: «Αυτό φαίνεται φτηνό για τη Vogue Italia».

 

Άλλοι όμως υποστήριξαν την μεταμόρφωση της Ζιζέλ .«Γι’ αυτό είναι ένα από τα λίγα σύγχρονα supermodels» χειροκρότησε ένας θαυμαστής της. «Είναι τόσο ευπροσάρμοστη! Ένας χαμαιλέοντας» πρόσθεσε ένας άλλος.

 

Εικόνα