Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή στο Λουτράκι - Τι λένε οι γονείς του (Εικόνες & video)

Φωτογραφίες από τα σοβαρά τραύματα που φέρει ο μαθητής ΕΠΑΛ, που ξυλοκοπήθηκε στο Λουτράκι, έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1...

 

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια του θύματος, ο ανήλικος, ο οποίος διακομίστηκε στην Αθήνα και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, ξυλοκοπήθηκε από έναν μαθητή άλλου ΕΠΑΛ της πόλης, με την βοήθεια ενός ενήλικου αλλοδαπού.

 

Ειδικότερα, όπως υποστήριξε η μάνα του ανήλικου, ο μαθητής του ΕΠΑΛ που χτύπησε τον γιό της, πήγε και τον βρήκε στο προαύλιο του σχολείου του, μαζί με έναν Ινδό ενήλικα, ο οποίος του απέσπασε την προσοχή και ο δράστης επιτέθηκε στον γιό της.

 

 

 

«Το συμβάν έγινε κάτω από το γραφείο των καθηγητών και κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτα. Πήγε ο άνδρας μου εκεί και έψαχναν να δουν τι έγινε», είπε η μητέρα του χτυπημένου μαθητή.
 

 

Οργισμένη προσέθεσε ότι «ακόμη και σήμερα οι καθηγητές λένε ότι έγινε έξω από το σχολείο ενώ υπάρχουν μάρτυρες που λένε ότι ο ξυλοδαρμός έγινε μέσα στο σχολείο».

 

Η οικογένεια του παιδιού έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ έχει επικεντρώσει τα πυρά της προς τους καθηγητές, με την μητέρα να τονίζει ότι «δεν ενημέρωσαν για την σοβαρότητα της κατάστασης ούτε το Γραφείο την Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

 

«Το παιδί πονάει, πρέπει να του βάλουν σίδερα στο στόμα για να το ακινητοποιήσουν», ανέφερε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παιδιού.