Αχίλλειον – Το γευστικό “μυστικό” για ξεχωριστό Αναστάσιμο βράδυ!

Η Ανάσταση του Κυρίου πλησιάζει. Για τους πιστούς το νόημα είναι πολλαπλό, αλλά και για όλους, το μήνυμα είναι ένα και σημαντικό: Ώρα για γιορτή, για καλοπέραση, για ξεγνοιασιά και για φαγητό χωρίς τύψεις και όρια…

 

Η Ανάσταση πλησιάζει, αλλά ο προβληματισμός παραμένει… Θα προλάβω να ψωνίσω; Θα βρω καλό κρέας; Τον μανάβη τον προλαβαίνω; Τι ώρα κλείνει; Κι άντε και πρόλαβα… Ποιος μαγειρεύει; Ποιος θα ετοιμάσει το Αναστάσιμο τραπέζι; Και μετά, ποιος μαζεύει; Και να έχεις κι ένα χέρι να σε τραβάει από το μανίκι… Να προλάβουμε την Ανάσταση!

 

Σωστά. Αλλά θα είναι για όλους Ανάσταση και βράδυ γιορτής; Και να έχεις και μερικούς… «Εγώ δεν τρώω μαγειρίτσα…» ή «Τι; Αρνί έφτιαξες;.. Εγώ δεν το τρώω»… Τι μας λες; Μαγείρεψε μόνος σου, τότε!

 

Ξενοιάστε! Μετά την Ανάσταση έρχονται στιγμές γιορτής για όλους! Το Αναστάσιμο τραπέζι είναι έτοιμο, στρωμένο και σας περιμένει δίπλα στην παραλία Λουτρακίου, με θέα τον Κορινθιακό!

 

 

Με πλήρες νοστιμότατο παραδοσιακό μενού, αλλά με λύσεις και για τους πιο… απαιτητικούς. Εορταστικό, ανέμελο, ξεκούραστο και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ δείπνο το Μεγάλο Σάββατο, μόνο στο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ.

 

Το ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ, στην παραλία Λουτρακίου σας περιμένει μετά την Ανάσταση με έτοιμο εορταστικό δείπνο για όλα τα γούστα… και με ξεχωριστό εορταστικό γλυκό. Για να είναι το Αναστάσιμο βράδυ ξεκούραστο και ευχάριστο για όλους…