Αίσθηση προκάλεσε δήλωση Ελληνίδας ηθοποιού: «Οι Κάννες μου θύμισαν το... Λουτράκι»

Μόνο ενθουσιασμένη δεν φαίνεται να έμεινε από τις Κάννες Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία μέσω συνέντευξή της είπε ότι η γαλλική πόλη τής θύμισε... το Λουτράκι.

 

Ο λόγος για τη Νατάσα Εξηνταβελώνη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» του Star. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η νεαρή πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «Παράδεισος των κυριών» αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι που έκανε στις Κάννες για το φιλμ «Dodo».

 

Όπως -μεταξύ άλλων- εξομολογήθηκε, «πάω στις Κάννες και μου φαίνεται σαν το Λουτράκι. Δεν ήταν ποτέ στα όνειρά μου. Το να συμβαίνει όμως ήταν υπεράνω προσδοκιών και είχε πάρα πολλή χαρά. Το πολύ ωραίο ήταν που είδαμε την ταινία εκεί, εγώ δεν είχα δει πλάνα. Θα μου μείνει αξέχαστο γιατί ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι».

 

«Εκτός από το τι θέλω να κάνω και τι μου αρέσει πιο πολύ να κάνω, ένας από τους λόγους για τους οποίους απέφευγα να εμπλακώ πολύ με την τηλεόραση ήταν και ένας φόβος σε σχέση με την έκθεση και την υπερέκθεση. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που τόσο πολλά τα στρώματα από τα οποία περνάει, που δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις τον έλεγχο. Ειδικά σε μια καθημερινή σειρά που οι ρυθμοί είναι πάρα πολύ γρήγοροι», συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Star.