Άκης Πετρετζίκης: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου και της βάφτισης του γιου του και τα τρυφερά λόγια

Ο Άκης Πετρετζίκης άφησε και επίσημα την εργένικη ζωή πίσω του και την περασμένη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Ο γοητευτικός σεφ όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι ακριβώς έπραξε και με την ημέρα του γάμου του. Μάλιστα, το μυστήριο ήταν διπλό καθώς την ίδια ημέρα το ζευγάρι βάφτισε και τον τριών μηνών γιο του, ο οποίος πήρε το όνομα Αχιλλέας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά τον γάμο του με την Κωνσταντίνα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το διπλό μυστήριο, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: 

 

«27/9/2021. Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!».

 

Δες τις φωτογραφίες:

 

 

Να ζήσετε!