Άκυρη η εκλογή του νέου αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Θανάση Πισιμίση

Όπως είναι γνωστό πριν ένα μήνα παραιτήθηκε από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας ο Πελοπίδας Καλλίρης, ο οποίος διορίστηκε Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και την θέση του πήρε ο Θανάσης Πισιμίσης από την παράταξη Νέα Πελοπόννησο, μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου που αναλαμβάνει η νέα Περιερειακή Αρχήαλλάζει χέρια η περιφέρεια.

 

Όμως όπως φαίνεται στην αναρτημένη απόφαση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ ΨΡΣΡΟΡ1Φ-ΙΡ8 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, που παραθέτουμε παρακάτω, η διαδικασία αυτή είναι άκυρη. 

 

Η εκλογική διαδικασία που ακολουθήθηκε κατά την Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν ήταν σωστή και ως εκ τούτου ακυρώνεται η εκλογή του Θανάση Πισιμίση.

 

 

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής :

 

 

1. Θα ξαναγίνουν εκλογές για 10 μέρες;

 

2.  Τι θα γίνει με τις αποφάσεις που έχει ήδη υπογράψει ο Θανάσης Πισιμίσης; 

 

 

peloponnisosnews.grTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.