Αλλαγές στις χρεώσεις των δεδομένων στα κινητά

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

Μεταξύ άλλων τέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας, οι χαμηλές επιδόσεις στους διεθνείς δείκτες ψηφιακής ωριμότητας και οι αναγκαίες επενδύσεις από τις εταιρείες στους τομείς των δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

 

Έμφαση δόθηκε και στο ζήτημα του κόστους των δεδομένων της κινητής τηλεφωνίας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αλλαγές στις χρεώσεις με στόχο τη μείωση τους.

 

Στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote Μιχάλης Τσαμάζ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Χάρης Μπρουμίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Wind Νάσος Ζαρκαλής.

 

Από την πλευρά της κυβέρνησης παρόντες ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού ‘Εργου Άκης Σκέρτσος και ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Αντώνης Τζωρτζακάκης.

 

protothema.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ