«Αλλάζουμε Μαζί» - Ιωάννης Καραπανάγος: Δεν έχουμε ενημέρωση από τη δημοτική αρχή για το Spa

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί» για την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου, δόθηκε η δυνατότητα στους εκπροσώπους του τύπου να απευθύνουν ερωτήματα τόσο στον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ιωάννη Καραπανάγο όσο και στην ομάδα που είναι υπεύθυνη για την σύνταξη του προγράμματος.

 

 

Το Loutraki365.gr ρώτησε για το φλέγον ζήτημα του υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου.

 

 

Ερ.: Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια καινούρια εξέλιξη σε σχέση με το Spa. Ο εργολάβος, ο κ. Βλάχος, φέρεται να έχει κατασχέσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς και προτίθεται, σύμφωνα με μία ανακοίνωση που έστειλε πριν από λίγο, να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες τις οποίες κρίνει ο ίδιος ότι πρέπει να κάνει. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αφενός πώς εσείς θα χειριστείτε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα, το οποίο ταλανίζει το Δήμο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και αφετέρου πως θα διασφαλίσεται ότι το Spa θα συνεχίσει να λειτουργεί, οι εργαζόμενοι θα πληρώνονται και με ποιον τρόπο πιστεύεται ότι αυτό πρέπει να γίνει.

 

 

 

Στην ερώτηση του Loutraki365,gr απάντησε ο κ. Γλυκοφρύδης εκ μέρους της ομάδας που συνέταξε το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αλλάζουμε Μαζί».

 

 

Ο κ. Γλυκοφρύδης είπε μεταξύ άλλων ότι φυσικά και δεν πρέπει να χαθεί ο έλεγχος του Spa, όμως ο συνδυασμός παρά το ότι το έχει ζητήσει δεν έχει ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή για το σοβαρό αυτό θέμα. Ο στόχος είναι πάντοτε να διαφυλαχθεί η επιχείρηση και να προστατευτεί από τη χρεοκοπία ή την όποια κατάσχεση εκ μέρους του εργολάβου.

 

 

Δείτε το σχετικό video:

 

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Σχόλια (1)

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
7 + 1 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.