Ανακοίνωση από την Διοίκηση του Νοσοκομείου για τα “περίεργα” περιστατικά

Με βάση καταγγελίες και απαντήσεις επ’ αυτών, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας πρόσφατα από την ιστοσελίδα σας και αφορούν περιστατικό που έλαβε χώρα στο Γ.Ν. Κορίνθου, σας γνωρίζουμε ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευθύς εξαρχής, όταν έγινε γνώστης της καταγγελίας του κ. Κριστιάν Νίρκα και μέσα στα πλαίσια των οφειλόμενων πράξεων της, διέταξε την διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να διευκρινισθούν γεγονότα και τυχόν πράξεις ή παραλείψεις προσωπικού του νοσοκομείου.

 

Ωστόσο, μέχρι τότε, παρακαλούμε όπως, σε ότι αφορά το προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο σε κάποια δημοσιεύματα ανωνύμως και σε κάποια επωνύμως, φέρεται ότι εμπλέκεται στο καταγγελλόμενο περιστατικό, λόγοι νομικοί, δεοντολογίας αλλά και προστασίας της απρόσκοπτης εξέλιξης της ΕΔΕ, η οποία όπως προβλέπεται είναι μυστική, επιβάλλουν τη μη δημόσια επώνυμη έκθεσή τους, στην παρούσα φάση και πάντως όχι πριν την εξαγωγή του σχετικού πορίσματος.

 

Η Διοικήτρια

Δημ. Καλομοίρη

 

protinewskorinthias.grTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.