Αναβολή στη δίκη για το φόνο που συγκλόνισε όλη την Κορινθία

Πραγματοποιήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης, το πρωί της Τρίτης, 9 Οκτωβρίου 2018, η δίκη για τη δολοφονία της 70χρονης σε εξοχικό στο Σοφικό Κορινθίας.

 

Για τη δολοφονία της άτυχης 70χρονης, κατηγορείται ο 71χρονος σύζυγός της, που ενώ σκότωσε την 70χρονη σύζυγό του με σφυρί, μέσα στο εξοχικό τους στο Σοφικό Κορινθίας, έκρυψε το πτώμα της στον οικογενειακό τους τάφο και δήλωσε την εξαφάνισή της…

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας παραδέχτηκε ότι σκότωσε την άτυχη 70χρονη, χτυπώντας τη με σφυρί στο κεφάλι, το οποίο και παρέδωσε, ενώ στη συνέχεια οδήγησε τους αστυνομικούς στο Νεκροταφείο Σοφικού, όπου τους υπέδειξε το μέρος που είχε κρύψει το πτώμα της.

 

Σύμφωνα με το δελτίο της αστυνομίας, το πτώμα ήταν τοποθετημένο στον οικογενειακό τάφο του ζευγαριού…

 

Στο δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε, ο δικηγόρος της υπεράσπισης, Θανάσης Γκίκας,  επικαλέστηκε ασθένεια του κατηγορουμένου και εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Αθήνας, ζητώντας την αναβολή της εκδίκασης και τη μεταφορά της σε νέα ημερομηνία. Όπως εξήγησε, ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο και δεν είχε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

 

Μετά από διακοπή το μεικτό ορκωτό δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει την αναβολή και μεταθέτει τη δικάσιμο για την 16η Οκτωβρίου και ώρα 9:00 το πρωί.

 

 

 

Pna.gr