Ανήλικη κατήγγειλε στο Νοσοκομείο Κορίνθου το βιασμό της!

Καταγγελία ανήλικης για βιασμό, βρίσκεται σε εκκρεμότητα για εξέταση στο Νοσοκομείο Κορίνθου, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του loutraki365. Η καταγγελία από το κορίτσι έγινε χθες (14/4/2018), με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η εξέτασή της από Ιατροδικαστή, δεδομένου ότι το Νοσοκομείο Κορίνθου διαθέτει μόνο τις καθημερινές (ακόμη ένα ελληνικό παράδοξο, όπως συμβαίνει ακόμη και στον Πειραιά με τις Εισαγγελείς Ανηλίκων, που δεν βρίσκονται καθημερινά στη διάθεση των πολιτών).

 

Η ανήλικη Ρομά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki365, προσέφυγε χθες στο Νοσοκομείο (και όχι στην Αστυνομία), καταγγέλλοντας στους εμβρόντητους εφημερεύοντες ιατρούς, ότι έπεσε θύμα βιασμού, κατονομάζοντας μάλιστα, τον δράστη, ο οποίος είναι ιδιαιτέρως γνωστός και... αναγκαίος σε συγκεκριμένη μερίδα της Κορινθιακής κοινωνίας!

 

Την ίδια ώρα, στον περίβολο του Νοσοκομείου είχαν καταφθάσει πλήθος αγανακτισμένων συγγενών και φίλων του ανηλίκου κοριτσιού, που είχαν μάθει την εξέλιξη, δημιουργώντας ένταση στον περίβολο του Νοσοκομείου.

 

Οι εφημερεύοντες ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν συγκεκριμένες συμβουλές στο ανήλικο κορίτσι, προτείνοντάς της να επανέλθει στο Νοσοκομείο τη Δευτέρα, οπότε και θα βρίσκεται στη θέση του ο Ιατροδικαστής κ. Κοτακίδης, ο οποίος θα εξετάσει την ανήλικη προκειμένου να αποφανθεί κατ’ αρχάς για το βάσιμο της καταγγελίας και εφόσον υπάρχει λόγος, να παραπεμφθεί η υπόθεση στις Αστυνομικές Αρχές για να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης…