Άννα Κορακάκη: Χώρισε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης - «Η μητέρα μου είναι το είδωλό μου»

Χώρισε μετά από πέντε χρόνια σχέσης η η όμορφη αθλήτρια Άννα Κορακάκη από τον Γάλλο σκοπευτή Πιερ-Έντμον Πιασεκί. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή παραδέχτηκε πως δεν είναι πλέον σε σχέση και ότι αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς ο χωρισμός έχει συμβεί αρκετούς μήνες πριν. Οι δυο αθλητές είχαν περάσει πολλά μαζί και ο Πιέρ ήταν στο πλευρό της όλο το διάστημα της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για πολλά άλλα μετάλλια της Άννας. 

 

 

Μιλώντας στην Real Life, η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη αποκάλυψε: «Αυτό έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό, αρκετούς μήνες πριν. Δεν είναι φρέσκο ώστε να χρειάζομαι διακοπές για να ξεδώσω. Σίγουρα όμως επειδή αυτό το καλοκαίρι είναι το τελευταίο πριν τους Ολυμπιακούς 2020 στο Τόκιο, χρειάζομαι χαλάρωση» ανέφερε το «χρυσό» κορίτσι της σκοποβολής.

 

 

Όσο για το αν σκέφτεται να κάνει σύντομα οικογένεια; Η Άννα Κορακάκη τόνισε πως: «Εννοείται! Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια. Η μητέρα μου είναι πραγματικά το είδωλό μου. Θα ήθελα πολύ να της μοιάσω και ως μητέρα και ως σύζυγο».

 

 

Άννα Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη με τον πρώην σύντροφό της, Πιερ-Εντμόν Πιασεκί

 

 

Με στόχο τους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020, η Άννα Κορακάκη που σπουδάζει ειδική αγωγή στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας Θράκης, έχει κάνει μια παύση στις σπουδές της και αυτό το καλοκαίρι θα ξεκουραστεί προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

 

ethnos.gr