Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο στο Λουτράκι στη μετά κορονοϊού εποχή (Εικόνες)

Είκοσι έξι ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα άνοιξαν με ΦΕΚ που εκδόθηκε την 21η Μαΐου 2020, κατ’ εξαίρεση της επιβληθείσας προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ένα ξενοδοχείο στο Λουτράκι.

 

Πρόκειται για το Hotel Mantas, το οποίο πήρε την ειδική άδεια και αφού ολοκλήρωσε τη διαδικασία λήψης μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, άνοιξε τις πόρτες του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον κόσμο.

 

"Ακολουθήσαμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν αποφασιστεί", αναφέρει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Βασίλης Μαντάς στο loutraki365.gr. "Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη φιλοξενία των επισκεπτών. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι τοποθετήθηκαν plexiglass στην υποδοχή, απολυμάνθηκαν όλες οι επιφάνειες σε κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια, ενώ πραγματοποιούνται συνεχώς σχολαστικοί καθαρισμοί - απολύμανσης με ατμοκαθαριστή στις επίμαχες επιφάνειες δωματίου και μπάνιου. Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί τόσο στη Reception όσο και στον χώρο του μπουφέ, επιδαπέδιες σημάνσεις σε απόσταση δύο μέτρων, ενώ όλο το προσωπικό χρησιμοποιεί γάντια, μάσκες και κλειστά παπούτσια. Τέλος, όλοι όσοι εισέρχονται στο ξενοδοχείο θερμομετρούνται. Έχουμε ως επιχείρηση λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε οι πελάτες μας όχι μόνο να αισθάνονται ασφαλείς αλλά και να είναι. Να σημειώσουμε βέβαια, ότι στο Λουτράκι δεν υπήρξε κανένα κρούσμα κορονοϊού", τονίζει ο κ. Μαντάς.

 

Hotel Mantas

Δαμασκηνού & Οικονόμου 1, Λουτράκι
τηλ: +30 27440 22575 & 22479
φαξ: +30 27440 22791
Email: info@mantashotels.gr