Α.Ο. Λουτράκι: Έναρξη προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας

Η διοίκηση του Α.Ο. Λουτράκι, ανακοινώνει την έναρξη προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας, την Δευτέρα 26 Ιουλίου στο Γήπεδο Ισθμίας «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ». (https://bit.ly/3BHsSnY)

 

Το τεχνικό δυναμικό υπό την ηγεσία του προπονητή κ. Νούλα Γιάννη και την συνεπικουρία του κ. Μαυρέλη Δημήτρη (Βοηθός Προπονητής) θα έχει την υποστήριξη των κ.κ. Πιπίνη Παναγιώτη (Γυμναστής) και του κ. Παναγιωτόπουλου Χάρη (γυμναστής τερματοφυλάκων).

 

Ο κ. Πιπίνης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην φυσιολογία και την προπονητική, ενώ υπηρέτησε από την θέση του γυμναστή την ομάδα του Πανθρακικού για δύο περιόδους.

 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει υπηρετήσει την ομάδα από την θέση του τερματοφύλακα για αρκετές αγωνιστικές περιόδους, τόσο στην Α΄ Κατηγορία όσο και στην Γ΄Εθνική ενώ έχει αγωνιστεί και σε αρκετές ομάδες της Ά κατηγορίας ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΊΑΣ στο παρελθόν.

 

Η διοίκηση καλωσορίζει και τα δύο νέα μέλη του προπονητικού δυναμικού και τους έυχεται καλή επιτυχία στα πόστα που αναλαμβάνουν. (https://bit.ly/3BHsSnY)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ