Α.Ο. Ποσειδών - Νέο οργανωτικό σχήμα στο τμήμα Πετοσφαίρισης

Στη συνεδρίαση του  ΔΣ της 13ης Ιουνίου 2019 έγινε ομόφωνα αποδεκτή η πρόταση του μέλους του Ομίλου Κ. Καραβούλη Σπύρου,  για την ανάληψη της οργάνωσης, λειτουργίας και ανάπτυξης του τμήματος Πετοσφαίρισης του Α.Ο ¨ΠΟΣΕΙΔΩΝ¨ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ως Γενικός Αρχηγός, συνεπικουρούμενος από τον νυν έφορο του τμήματος κ. Γεωργίου Χαράλαμπο.  

 

 

Ο κ. Καραβούλης  είναι  παλαιό μέλος του Ομίλου, αθλητής του τμήματος πετοσφαίρισης του Ομίλου στο παρελθόν, χορηγός του τμήματος, επιχειρηματίας (Όμιλος SPORTCAMP) και πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου LTO.

 

 

Το τμήμα Πετοσφαίρισης είναι ένα από τα πλέον σημαντικά και ιστορικά τμήματα του Ομίλου,  έχει  σημειώσει μεγάλες επιτυχίες κατά το παρελθόν και προσελκύει δεκάδες αθλητές στον Όμιλο.

 

 

Οι οργανωτικές και διοικητικές γνώσεις και ικανότητες του κ. Καραβούλη σε συνδυασμό με την σημαντική εμπειρία, αδιάλειπτη ενασχόληση   και αφοσίωση  του κ. Γεωργίου είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλουν σημαντικά,  μέσα από την συνεργασία τους, στην περαιτέρω ανάπτυξη του τμήματος, την οικονομική του αυτάρκεια και ανταγωνιστικότητα, με απαράβατο όρο την διατήρηση του ερασιτεχνικού χαρακτήρα του Ομίλου μας.

 

 

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο έργο του νέου οργανωτικού σχήματος το οποίο θα έχει την πλήρη υποστήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ

 

 

                                               Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

              

                     Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γ. Γραμματέας

 

              Δημήτριος Σακελλάρης                                               Στέφανος   Στογιαννόπουλος

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.