ΑΟΛ: Αποφασισμένος και συγκεντρωμένος στο Θώδειο για την επιστροφή στη Γ Εθνική

Αποφασιστικότητα, συγκέντρωση και δίψα για την άνοδο! Με αυτά τα χαρακτηριστικά και με το πλάνο νίκης του Παντελή Κολλιάκου ο ΑΟΛ υποδέχεται στο "Θώδειο" τον Αμαρυνθιακό (Κυριακή 26/5, 17:00) για να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία....

 

Τα πράγματα είναι απλά. Αν ο ΑΟΛ την Κυριακή καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, εξασφαλίζει ταυτόχρονα και την άνοδο στη Γ Εθνική. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με ισοπαλία, όμως χρειάζεται στην τελευταία αγωνιστική αρκετή τύχη και ευνοϊκό συνδυασμό αποτελεσμάτων, καθώς η ομάδα του Λουτρακίου, έχει ρεπό.

 

Άλλωστε, στην προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι στο Λουτράκι, ο Κολλιάκος, έχει προσπαθήσει να περάσει την αποφασιστικότητα, το πάθος και την απόλυτη συγκέντρωση στους παίκτες του για αυτόν τον αγώνα. Ο coach των "Οράνιε" είχε τη δυνατότητα να δουλέψει με την πλειοψηφία του ρόστερ στη διάθεσή του καθώς όλοι πλην του αμυντικού, Θανάση Κυριαλάνη, είναι ετοιμοπόλεμοι.

 

Στο "Θώδειο" αναμένεται το απόγευμα της Κυριακής δυναμικό «παρών» από τους οπαδούς του ΑΟΛ με τη διοίκηση να έχει απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

 

Η πιο κρίσιμη στιγμή της χρονιάς πλησιάζει!

Την Κυριακή, η ομάδα του ΑΟΛ θα δώσει την τελευταία της μάχη για αυτή τη σεζόν, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδό της στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Οι παίκτες έχουν δώσει την ψυχή τους σε κάθε αγώνα και τώρα χρειάζονται τη στήριξη όλων για να κάνουν το τελευταίο και αποφασιστικό βήμα προς την επιτυχία.

Όλοι οι φίλαθλοι καλούνται να παρευρεθούν στο γήπεδο και να ζήσουν μαζί μια ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Κάθε φωνή μετράει, κάθε χειροκρότημα ενισχύει το ηθικό της ομάδας!

Όλοι με τον ΑΟΛ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ