ΑΟΛ: Αυτά είναι τα νέα μέλη του Δ.Σ.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 25 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου Λουτράκι. Την Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γκιώνης Γιώργος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πετρίτσης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Λουτρακίου κ. Σακελλαρίου Τάσος και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λουτρακίου, καθώς και εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων του δήμου.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου ήταν:

1. Η οικονομική ενημέρωση των μελών

2. Ο διοικητικός απολογισμός για την διετία 2016 – 2018

3. Η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου για την διετία 2018 – 2020

 

Στον απολογισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Καναβός Θωμάς τόνισε τη μεγάλη προσπάθεια από πλευράς διοίκησης τα τελευταία χρόνια ώστε να διατηρηθεί η ομάδα στη Γ' Εθνική Κατηγορία απέναντι σε ιστορικές ομάδες, ενώ τόνισε ότι σε κανένα σημείο αυτής της πορείας δεν αλλοιώθηκε ο σκοπός και η φιλοσοφία του συλλόγου να προωθούνται διαρκώς αθλητές από τα τμήματα υποδομής προς την ανδρική ομάδα. 

 

Ειδικά για την τελευταία αγωνιστική περίοδο επεσήμανε ότι:

 

«Ειδικά τη φετινή χρονιά χτίσαμε μια ομάδα με προπονητές από τα σπλάχνα της ομάδας, με τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας ποδοσφαιριστών –πιθανώς σε ολόκληρη τη Γ Εθνική-. Μια ομάδα με μόλις τρεις ποδοσφαιριστές να προέρχονται εκτός του νομού Κορινθίας και τη πλειοψηφία των παικτών από τη Σχολή ποδοσφαίρου μας. 

 

Χτίσαμε μια ομάδα πέρσι το καλοκαίρι που ακόμη και τώρα πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να σταθεί στη Γ Εθνική , σ' έναν όμιλο όμως όπως τον περσινό. Τον Αύγουστο όμως, η ΕΠΟ είχε διαφορετική άποψη και μας τοποθέτησε σε έναν όμιλο «φωτιά» με ιστορικές ομάδες που είχαν στη διάθεση τους διπλάσια και τριπλάσια μπάτζετ από το δικό μας. Παλέψαμε με αξιοπρέπεια απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

 

Άλλες ομάδες, ομάδες – πυροτεχνήματα όπως αρέσκονται πολλοί να τις χαρακτηρίζουν, τέτοια εποχή και μετά από ένα υποβιβασμό θα παρουσίαζαν εικόνα διάλυσης.

 

Αυτό είναι αδύνατο να συμβεί στον Α.Ο Λουτράκι, ένα υγιές σωματείο με στέρεες βάσεις, με όλες τις οικονομικές του υποχρεώσεις τακτοποιημένες, με πλούσιες υποδομές και ανθρώπους που τον αγαπούν και στέκονται δίπλα του.»

 

Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, ο κ. Καναβός επεσήμανε ότι:

 

«Κλείσαμε μια διετία όπου ενώ βρισκόμασταν στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, τα οικονομικά αποτελέσματα της ομάδας είναι θετικά, και παρόλο που την τελευταία χρονιά ο σύλλογος αναγκάστηκε να αυξήσει τον προϋπολογισμό του προκειμένου να καλύψει τις αγωνιστικές του ανάγκες που επέβαλλαν τα μακρινά ταξίδια.»

 

Κλείνοντας τον διοικητικό απολογισμό ο Πρόεδρος επεσήμανε ότι: «Με τη σημερινή μας συνέλευση αισθανόμαστε ότι ολοκληρώνετε ένας απόλυτα επιτυχημένος ιστορικός κύκλος για τον σύλλογο. Σήμερα ένα κεφάλαιο κλείνει, γυρίζουμε σελίδα και ξεκινάμε έναν καινούργιο πάνω σε στέρεες βάσεις, με την ίδια όρεξη για δουλειά και με στόχο ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες σε κάθε επίπεδο.»

 

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής και ακολούθησε ψηφοφορία στην οποία έλαβαν μέρος πάνω από 100 μέλη του συλλόγου. Τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως προέκυψαν από την χθεσινή ψηφοφορία είναι τα εξής:

 

1. Καναβός Θωμάς – Αρχιτέκτων Μηχανικός

2. Γέρου Δημήτριος – Μηχανολόγος Μηχανικός

3. Οικονόμου Γιώργος – Επιχειρηματίας

4. Φίλης Αναστάσιος – Οικονομολόγος

5. Βλάχος Ιωάννης – Ελ. Επαγγελματίας

6. Γεωργίου Δημήτριος – Επιχειρηματίας

7. Μουρίκης Σωτήρης – Επιχειρηματίας

8. Ευδαίμων Αντώνης – Επιχειρηματίας

9. Αλεξανδρόπουλος Χρήστος – Ορθοπαιδικός Χειρουργός

10. Καλλάς Γεώργιος – Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος

11. Μαρινάκης Χαράλαμπος – Μηχανολόγος Μηχανικός

12. Ανδρεόπουλος Ηλίας – Οδοντίατρος Ορθοδοντικός

 

Την Τετάρτη 27/06 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει σε σώμα και θα αποφασιστεί ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του κάθε μέλος