Απάντηση Αϊδινιώτη: «Ουδέποτε επιτέθηκα στον κ. Κασιδόκωστα»

Τη δική του απάντηση σε δημοσίευμα που τον φέρει να έχει γρονθοκοπήσει γονέα αθλητή έδωσε μέσω δήλωσής του ο Γιάννης Αϊδινιώτης.

 

Σημερινό δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων ανέφερε ότι ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού χτύπησε στο πρόσωπο γονέα αθλητή.

 

Ο αρχιπροπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού κάνει λόγο για πόλεμο κατά του ιδίου αλλά και του συλλόγου. Όπως σημείωνει σχετικά όλο αυτό υποκινείται από την ομοσπονδία που έχει στο στόχαστρο τόσο εκείνον όσο και τον Παναθηναϊκό. Αναφέρει μάλιστα ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

 

Σε δημοσίευμα που φέρει τον αρχιπροπονητή του τμήματος Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. να βιαιοπράγησε κατά γονέα αθλητή στους αγώνες πυγμαχίας του Σαββάτου, θέλησε να απαντήσει ο Γιάννης Αϊδινιώτης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ομίλου.

 

Το περιστατικό αφορά έναν διαπληκτισμό ανάμεσα στο Γιάννη Αϊδινιώτη και τον κ. Πέτρο Κασιδόκωστα, πατέρα αθλητή του Παναθηναϊκού Α.Ο., που δεν επιθυμεί να προπονείται και να αγωνίζεται πια με το Σύλλογο. Ο κ. Κασιδόκωστας είχε ζητήσει τη μεταγραφή του γιου του Ιωάννη το Σεπτέμβριο του 2017, αίτημα το οποίο είχε αρνηθεί ο Παναθηναϊκός, όπως είχε το δικαίωμα στο πλαίσιο του αθλητικού νόμου. Ο κ. Κασιδόκωστας αντί να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να διεκδικήσει μέσω της νόμιμης οδού το δελτίο του υιού του, προτίμησε από το Φεβρουάριο του 2018, περίοδο που δεν επιτρέπονται μεταγραφές, να παρενοχλεί κατ’ εξακολούθηση τον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αϊδινιώτη για τη μη παραχώρηση της μεταγραφής. Αποκορύφωμα αυτών των ενεργειών ήταν η παρενόχληση και εξύβριση που δέχτηκε ο αρχιπροπονητής του ΠΑΟ, το Σάββατο το πρωϊ στο 1ο Κύπελλο Αίαντα Χολαργού, όταν και σε συνάντησή του με τον κ. Κασιδόκωστα του επισήμανε πως ο γιος του δεν μπορεί να αγωνιστεί με άλλη ομάδα καθώς το δελτίο του βρίσκεται ακόμα στα χέρια του Παναναθηναϊκού.

 

Ο Γιάννης Αϊδινιώτης δήλωσε στο panathinaikos1908.gr για το περιστατικό:

 

«Ο βρώμικος πόλεμος που δέχεται ο Παναθηναϊκός και εγώ προσωπικά από την Ομοσπονδία Πυγμαχίας, συνεχίζεται, αλλά στους αγώνες του Σαββάτου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η σκανδαλώδης ήττα του αθλητή μας Μετάι και η φραστική επίθεση που δέχτηκα από τον πατέρα του Γιάννη Κασιδόκωστα,  που «υποκινείται» από την Ομοσπονδία,  έχουν ως σκοπό να πλήξουν το Σύλλογο και εμένα προσωπικά. Ουδέποτε επιτέθηκα στον κ. Κασιδόκωστα και μάρτυρές μου είναι όλοι οι παρευρισκόμενοι που μπήκαν στη μέση για να με ηρεμήσουν και μου συνέστησαν να μη δώσω συνέχεια, όταν ο κ. Κασιδόκωστας έβρισε χυδαία μπροστά σε όλο τον κόσμο, τον Παναθηναϊκό, εμένα και τη σύζυγό μου επειδή του επισήμανα ότι ο γιος του δεν μπορεί να αγωνίζεται με άλλες ομάδες όταν ανήκει ακόμα στον Παναθηναϊκό. Το γεγονός ότι ο κ. Κασιδόκωστας έκανε έγγραφη αναφορά μέσω της Ομοσπονδίας τρεις ημέρες μετά το περιστατικό, αλλά και το γεγονός πως ουδέποτε προσήλθε στα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης προκειμένου να καταγγείλει το οτιδήποτε, μαρτυρά τη στοχευμένη και αήθη επίθεση που δεχόμαστε από την Ομοσπονδία που προσπαθεί με ψευδή δημοσιέυματα να μας βλάψει. Να γνωρίζει και ο κ. Κασιδόκωστας και οι κύριοι της Ομοσπονδίας ότι δεν θα περάσει έτσι αυτό το περιστατικό. Βρίσκομαι 40 χρόνια στην Πυγμαχία και δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα εκτός ρινγκ, το διδάσκω άλλωστε στους μικρούς μου αθλητές.  Για αυτά τα ψεύδη, τις  συκοφαντίες,  επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ιδίως  για την ανυπολόγιστη ηθική βλάβη που υφίσταμαι».

 

Ο γενικός γραμματέας του Παναθηναϊκού Α.Ο., Θεόδωρος Συνοδινός δήλωσε για το περιστατικό: «Επικοινώνησα και τα μέλη της ομάδας Πυγμαχίας και με ενημέρωσαν σχετικά με το περιστατικό του Σαββάτου. Πρόκειται για κατασκευασμένο γεγονός που σκοπό έχει να βλάψει το Σύλλογό μας. Είμαστε δίπλα στον Γιάννη Αϊδινιώτη και θα κινηθούμε νομικά αν χρειαστεί για να προστατέψουμε τον Παναθηναϊκό από τέτοιες  αήθεις ενέργειες.»