Απασφάλισε η αντιπολίτευση στο Λουτράκι: "54.000 ευρώ ζητούν εξηγήσεις"

Εξελίξεις πολιτικού και όχι μόνο περιεχομένου αναμένονται στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, με αφορμή τα όσα πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο εργολάβος Γιώργος Βλάχος, άρχισε να μοιράζει φωτοτυπίες από καταθέσεις χρημάτων που ο ίδιος φέρεται να είχε πραγματοποιήσει σε λογαριασμούς τριών προσώπων που σύμφωνα με τα καταθετήρια ανοίκουν σε ανθρώπους στενά συνδεδεμένους με ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής Γκιώνη.

 

Αναλυτικά το κοινό Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι 3 από τους 4 δημοτικούς συνδυασμούς της αντιπολίτευσης.

 

Τα τραγικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, την 25η Σεπτεμβρίου 2019, εξέθεσαν ανεπανόρθωτα το κύρος του θεσμού του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ παράλληλα έπληξαν βαρύτατα την υπόληψη των Συνδημοτών μας.

 

Γι΄ αυτούς ακριβώς τους λόγους, καθώς και για το ότι οι πολίτες  του Δήμου οφείλουν να γνωρίζουν όλα όσα τον αφορούν,  δέκα (10) Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης των, κατέθεσαν γραπτό αίτημα, σύμφωνα με το άρθρο 3 της απόφασης 204 της 13ης Ιουλίου 2011 του Δήμου μας και του άρθρου 2 παρ.67 του νόμου 3352/2010, ζητώντας έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα:

 

1)      Τη θέσπιση μέτρων για την προστασία του κύρους του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

2)      Να δοθούν σαφείς διευκρινίσεις εκ μέρους του Δημάρχου σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της 25/9/2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ειδικά μετά τα όσα ισχυρίστηκε ο εργολάβος κ. Γεώργιος Βλάχος για την «Τουριστική Α.Ε».

 

3)      Την άμεση αλλαγή των συνθέσεων των Διοικητικών Συμβουλίων της «Τουριστικής Λουτράκι Α.Ε. ΟΤΑ» και της Δ.Ε.Υ.Λ.Π. Αγίων Θεοδώρων.

 

Είναι Ζήτημα Τιμής

Είναι Ζήτημα Ηθικής Τάξης

Είναι Ζήτημα Διαφάνειας

Είναι Ζήτημα Δημοκρατίας

 

1.      Βασίλειος Βασιλείου

2.      Δημήτριος Βασιλείου

3.      Δημήτριος Δέδες

4.      Αλκιβιάδης Δρίτσας

5.      Κωνσταντίνος  Ζερβός

6.      Ιωάννης Β. Καραπανάγος

7.      Κασσιανή Κόντη

8.      Κωνσταντίνος  Λογοθέτης

9.      Αθανάσιος  Μουζάκης

10.  Θεόδωρος  ΠέτρουTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.