Απεργούν σήμερα οι μικροβιολόγοι του Λουτρακίου και της Κορινθίας

Τριήμερη απεργία πραγματοποιούν από σήμερα και μέχρι το Σάββατο 25 Μαΐου, οι γιατροί και οι μικροβιολόγοι του νομού Κορινθίας, όπως ανακοίνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος του νομού.

Η απεργία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 25 Μαΐου, με τον Ιατρικό Σύλλογο να ζητά την στήριξη των πολιτών σε αυτή την κινητοποίηση, που έρχεται ως απάντηση στο «clawback» και την μείωση των τιμών ΦΕΚ έως και 70%, κάτι που κάνει αδύνατη την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των ιατρείων.

 

Στην απεργία συμμετέχουν οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ εργαστηριακοί γιατροί, όπως είναι οι μικροβιολόγοι, πυρηνικοί γιατροί, ακτινολόγοι, βιοπαθολόγοι, κυτταρολόγοι, παθολογοανατόμοι και πολλές ακόμη ειδικότητες που εξυπηρετούν την πρωτοβάθμια περίθαλψη, ενώ στο πλευρό τους βρίσκονται οκτώ από τους μεγαλύτερους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας.Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
14 + 3 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.