Απίστευτες εικόνες: Σάρωσε το Λουτράκι ο τυφώνας Ζορμπάς (Εικόνες & video)

Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο του Λουτρακίου προκάλεσε το πέρασμα του κυκλώνα Ζορμπά. Η έντονη βροχή που έπεφτε για ώρες στην ευρύτερη περιοχή είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι και να διακοπεί η κυκλοφορία σε κεντρική αρτηρία της πόλης.

 

Συγκεκριμένα: Έκλεισε η οδός Δημοσίων Υπαλλήλων λίγο πριν τον οικισμό της Καλλιθέας λόγω υπερχείλισης υδάτων από το παρακείμενο ρέμα. Συνεργεία του Δήμου προσπαθούν να απομακρύνουν τον μεγάλο όγκο φερτών υλικών ώστε να ανοίξει και πάλι ο δρόμος.

 

 

Πλημμύρισε η Λεωφόρος Αθηνών από τα φανάρια του Anenue μέχρι και το ύψος του Υδρώ.

 

Επί τόπου βρέθηκαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γ. Γκιώνης και ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας και τεχνικών υπηρεσιών κ. Παντελέου.

 

Τα συνεργεία του δήμου που επιχειρούν στο σημείο προσπαθούν να απομακρύνουν φερτά υλικά και σκουπίδια που μπλοκάρουν την αποστράγγιση του νερού. Αυτό είχε σαν συνέπεια την διακοπή της κυκλοφορίας στην Λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Λουτράκι στο ύψος των φαναριών του Avenue και την εκτροπή των οχημάτων προς την παραλιακή οδό Ποσειδώνος.

 

 

Την ίδια στιγμή όμως η παραλιακή οδός Ποσειδώνος, από το ύψος του Cocoon μέχρι και την Πλώρη, έχει μετατραπεί σε ποτάμι. Μάλιστα ένα ΙΧ αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

 

 

 

 

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στους οδηγούς, διότι παρά το γεγονός ότι η βροχή έχει μειωθεί αισθητά, οι δρόμοι παραμένουν επικίνδυνοι.

 

Δείτε το video: