Απίστευτη επιστολή του αδελφού της Μέγκαν Μαρκλ: Χάρι, μην κάνεις το έγκλημα να την παντρευτείς

Επίθεση στην Μέγκαν Μαρκλ εξαπέλυσε ο ετεροθαλής αδερφός της, δημοσιεύοντας μια χειρόγραφη επιστολή που λέει στον πρίγκιπα Χάρι ότι «ποτέ δεν είναι αργά» για να ακυρώσει το γάμο με την αδερφή του.

 

Ο μεγαλύτερος ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν, Τόμας Τζούνιορ, προειδοποίησε τον 33χρονο πρίγκιπα

 

 

 

να αποφύγει το γάμο του με την ηθοποιό στις 19 Μαϊου. Ο ίδιος επιμένει πως η 36χρονη Μέγκαν είναι μια «ρηχή και μπερδεμένη γυναίκα που θα γελοιοποιήσει τον ίδιο και την κληρονομιά της βασιλικής οικογένειας».

 

Η επιστολή που δημοσιεύτηκε με το περιοδικό «In Touch» αναφέρει: «Καθώς πλησιάζει ο χρόνος για τον βασιλικό γάμο σας, έχει γίνει σαφές ότι αυτό θα είναι το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία των βασιλικών γάμων. Η Μέγκαν Μαρκλ προφανώς δεν είναι η σωστή γυναίκα για σένα. Είμαι μπερδεμένος που δεν βλέπετε την πραγματική Μέγκαν, την οποία βλέπει όλος ο κόσμος. Η προσπάθεια της να υποδυθεί την πριγκίπισσα, όπως μια ηθοποιός του Χόλιγουντ κάτω από τον μέσο όρο, έχει κουράσει…».

 

Ο 51χρονος, στη συνέχεια ισχυρίζεται πως ο πατέρας τους πνίγηκε στα χρέη προκειμένου να υποστηρίξει το όνειρό της να γίνει ηθοποιός και ακόμη παλεύει οικονομικά ενώ προσθέτει πως ο πατέρας τους δεν έχει προσκληθεί στο γάμο.

 

Όπως γράφει: «Τι είδους άνθρωπος ξεκινά την καριέρα του χρησιμοποιώντας τον ίδιο του τον πατέρα μέχρι να χρεοκοπήσει και μετά τον ξεχνά με χρέη που οφείλονται κυρίως σε εκείνη; Και όταν είναι ώρα να τον ξεπληρώσει, ξεχνά τον ίδιο της τον πατέρα, σαν να μην τον ήξερε ποτέ. Είναι προφανές ότι με τη μικρή φήμη που της έδωσε το Χόλιγουντ, πήραν τα μυαλά της αέρα. Και αποκορύφωμα όλων, ότι δεν καλεί την ίδια της την οικογένεια και αντ’ αυτού καλεί εντελώς αγνώστους στον γάμο. Ποιος το κάνει αυτό; Εσύ και η βασιλική οικογένεια πρέπει να βάλετε ένα τέλος σε αυτόν τον ψεύτικο παραμυθένιο γάμο πριν να είναι πολύ αργά. Η Μέγκαν είναι η αδελφή μου. Είναι οικογένεια. Συνεπώς, ότι συμβεί εξαρτάται από την ίδια, είτε επιλέξει να ξεχάσει εμένα ή όλη την οικογένεια, ανεξαρτήτως η οικογένεια πάντα έρχεται πρώτη».

 

 

zougla.gr