Απίστευτη καταγγελία: Δασκάλα έβαλε ταινία με ερωτικές περιπτύξεις αγοριών σε μαθητές 10 ετών σε σχολείο της Αθήνας

Σοβαρή καταγγελία από γονείς για δασκάλα δημοτικού, η οποία πρόβαλε ερωτική ταινία σε παιδιά 10 ετών
 
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα « Δημοκρατία», η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν οι γονείς ενός αγοριού διαπίστωσαν μια έντονη αλλαγή στη συμπεριφορά του, καθώς είχε μπερδευτεί από όσα είχε δει στην ταινία. Το παιδί είπε στους γονείς του τι είχε γίνει και η υπόθεση πήρε το δρόμο της
δικαιοσύνης
 
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, στην οποία δόθηκαν τα στοιχεία της καταγγελίας και αποκάλυψε την υπόθεση, σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας, μία δασκάλα αποφάσισε να προβάλει μία ταινία ερωτικού περιεχομένου στους μαθητές της, η οποία, ουσιαστικά, «επιβράβευε» την ομοφυλοφιλία! Η εν λόγω ταινία περιείχε σκηνές με ερωτικές περιπτύξεις 12χρονων αγοριών σε τουαλέτες.
 
 
Οι γονείς σοκαρισμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την αντιπαιδαγωγική μορφή της ταινίας, καθώς και την υποβολιμαία προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.
 
 
Επίσης, σημείωσαν στην εφημερίδα Δημοκρατία ότι η προβολή της ταινίας έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους «για τέτοιου είδους ευαίσθητα, καίρια και ακανθώδη ζητήματα». Οι καταγγέλοντες ζήτησαν μέσω του δικηγόρου τους με εξώδικη όχληση διαμαρτυρία προς τον διευθυντή του σχολείου, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το υπουργείο, να γνωστοποιήσει κατά πόσο η ταινία αυτή «καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του υπουργείου Παιδείας».
 
 
Ζήτησαν επίσης να ελεγχθεί πειθαρχικά η πρωτοβουλία της δασκάλας για την προβολή τέτοιου είδους ταινίας. Όπως ανέφερε στο Newsbomb ο δικηγόρος, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, που εκπροσωπεί κάποιους από τους γονείς, η δασκάλα του δημοτικού σχολείου της Αθήνας αποφάσισε την τελευταία διδακτική ώρα να προβάλει μία ταινία, με τίτλο «Αγόρια στο ντους», η οποία «ενίσχυε την ομοφυλοφιλία μεταξύ αρρένων»
 
 
. Η εν λόγω ταινία δείχνει δύο 12χρονα αγόρια μετά από προπόνηση να μπαίνουν μαζί στο ντους και να έχουν ερωτικές περιπτύξεις. Όπως τόνισε ο δικηγόρος στο Newsbomb, οι μαθητές που παρακολούθησαν την ταινία έχουν υποστεί σοκ, ενώ ορισμένα παιδιά είχαν αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά γυρίζοντας σπίτι τους, κάτι που «χτύπησε καμπανάκι» στους γονείς.
 
 
Μάλιστα, ένα παιδί ήταν αρκετά νευρικό, βρισκόταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση και έκανε μέχρι και εμετό. Οι γονείς του το προσέγγισαν για να μάθουν τι του συνέβη και εκείνο τους εκμυστηρεύτηκε όσα έγιναν εν ώρα μαθήματος. Ο δικηγόρος σημειώνει ότι πρόκειται για «αισχρή και χυδαία προπαγάνδα» υπέρ της ομοφυλοφιλίας μεταξύ ανηλίκων από τη δασκάλα, η οποία μέχρι στιγμής έχει δεχτεί μόνο συστάσεις από το σχολείο.
 
 
Αυτό, δε, που αποδεικνύει την προσπάθεια της δασκάλας να προπαγανδίσει στα 10χρονα ήταν το γεγονός ότι στην ταινία ο προπονητής των 12χρονων τονίζει ότι πρέπει να γίνουν… άντρες! Στο τέλος, οι μαθητές ρώτησαν τη δασκάλα για το «ηθικό δίδαγμα» της ταινίας και εκείνη τους απάντησε ότι αυτό που ήθελε να τους μεταφέρει είναι ότι «ο προπονητής είναι φασίστας»!
 
 
Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς έχει αποσταλεί εξώδικο από τους γονείς προς τον διευθυντή του σχολείου, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το υπουργείο Παιδείας προκειμένου να τους γνωστοποιηθεί κατά πόσο η ταινία αυτή «καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του υπουργείου Παιδείας».
 
 
Ζήτησαν, επίσης, να ελεγχθεί πειθαρχικά η πρωτοβουλία της δασκάλας για την προβολή τέτοιου είδους ταινίας. Επομένως, αναμένονται εξελίξεις.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ