Απίστευτο: 37χρονη καταγγέλλει παράνομη υιοθεσία το 1981 στην Κόρινθο!

Η 37χρονη Ρ.Α. από τη Νέα Υόρκη, καταγγέλει την προσωπική της υπόθεση, που σύμφωνα με την ίδια πρόκειται για υπόεθση παράνομης υιοθεσίας στην Κόρινθο από ζευγάρι Αμερικάνων.

 

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα οι θετοί γονείς της –όπως της εκμυστηρεύτηκαν- την «αγόρασαν» το 1981 από μέλη κυκλώματος στην Ελλάδα που δραστηριοποιούνταν στις παράνομες υιοθεσίες βρεφών από άτεκνα ζευγάρια.

 

Διευκρινίζει μάλιστα ότι δεν είναι παράνομη η ιδιωτική υιοθεσία, παράνομη είναι η χρηματική συναλλαγή για μια υιοθεσία όπως στην δική της περίπτωση.

 

 

 

«Ξέρω ότι εκείνη την εποχή υπήρχε μεγάλη παράνομη διακίνηση βρεφών τα οποία προερχόταν από διαφορετικές περιοχές» τονίζει η Ρ.Α. η οποία έχει αναρτήσει στην αμερικάνικη διαδικτυακή πλατφόρμα Adopted  μια χαρακτηριστική αγγελία.

 

 

Σήμερα μετά από 37 ολόκληρα χρόνια αναζητά τους φυσικούς της γονείς και παρακαλάει όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την περίπτωση της υιοθεσίας της να επικοινωνήσει με την ιστοσελίδα.

 

 

Ένα είναι το σίγουρο ότι από το 1981 παραμένουν ατιμώρητοι αυτοί που έπραξαν το έγκλημα της αθέμιτης μεσολάβησης σε υιοθεσία, αφού όπως καταγγέλλει η άτυχη γυναίκα, διαπιστώθηκε η συμμετοχή τους τόσο κατά τη μεσολάβηση στην υιοθεσία βρέφους όσο και αποκόμιση ή προσπορισμός αθεμίτου οφέλους.

 

 

Συμπληρώνουμε ότι βάσει το σχετικού Νόμου διαπράχθηκε το κακούργημα μεσολάβησης, σε αθέμιτη υιοθεσία κατ’ επάγγελμα και με πρόθεση κερδοσκοπίας.

 

 

Ρεπορτάζ: Αλέξης Τερζής

hlektra.gr