Απίστευτο! Ο Γιώργος Γκιώνης επιβραβεύει δημόσια θεωρία συνομωσίας για τον κορονοϊό

Την ώρα που τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα αυξάνονται ραγδαία, καθώς τις τελευταίες ημέρες ο ημερήσιος αριθμός έχει φτάσει κατά μέσο όρο τα 2.500 κρούσματα και το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση, οι θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο, δίνουν και παίρνουν.

 

Άλλωστε, έρευνα του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ που παρουσιάζει ο Guardian δείχνει ότι περίπου ένας στους δύο Έλληνες πιστεύει ότι οι άνθρωποι που έχουν πεθάνει από κορονοϊό είναι λιγότεροι από τους επίσημα καταγεγραμμένους. Αυτές οι θεωρίες, σύμφωνα με την έρευνα, έχουν γίνει πιστευτές από το 46% των Ελλήνων, ενώ η μόνη χώρα που έχει περισσότερους δύσπιστους είναι η Νιγηρία, καθώς εκεί το ποσοστό των αρνητών της θνησιμότητας του ιοί φτάνει το 59%.

 

Πλέον, με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, τα πράγματα στο διαδίκτυο έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο με τον κάθε έναν να... "ξεσκεπάζει" με σχόλιά του τη διεθνή συνωμοσία. Και απ' ότι φαίνεται, ένα από αυτά, άρεσε τόσο πολύ στον Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων που αποφάσισε να σχολιάσει κάτω από την ανάρτηση επιβραβεύοντας τον άνθρωπο που έκανε την αποκάλυψη! Κι όλα αυτά, την ώρα που σε κυβερνητικό επίπεδο, δίνεται μάχη για να αποφευχθούν παρόμοιες συμπεριφορές που δίνουν στους συνωμοσιολόγους την ευκαιρία να ξεσαλώσουν...

 

Δείτε την ανάρτηση του διαδικτυακού φίλου του Γιώργου Γκιώνη και το σχόλιο του Δημάρχου: