Απίστευτο: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι βιολογικά δέκα χρόνια μικρότερος από την ηλικία του!

Τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων συνεχίζει να αφήνει με το στόμα ανοιχτό την παγκόσμια ποδοσφαιρική (και όχι μόνο) κοινότητα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

 

Και πώς όχι, αφού ενώ είναι 33 ετών οι εργομετρικές μετρήσεις τον δείχνουν… 23! 

Το πάνω από δύο μέτρα (2,33 για την ακρίβεια), εξάλλου, άλμα του για το «ψαλιδάκι» που άφησε «άγαλμα» τον τεράστιο Μπουφόν είναι ενδεικτικό της φυσικής του κατάστασης, η οποία ωστόσο έχει «τρελάνει» ακόμα και την επιστήμη! Ποιο είναι όμως το μυστικό του;

 

Σύμφωνα με την «L’Equipe», ο Ζιντάν και ο γυμναστής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Αντόνιο Πίντους, έπεισαν τον Κριστιάνο να τους εμπιστευτεί την καριέρα του και τα εκπληκτικά αποτελέσματα τούς δικαίωσαν όλους.

 

 

Κομμένα τα τσιγάρα, τα ποτά και τα… ξενύχτια!

«Εάν με ακούσεις. Εάν αποδεχτείς ότι θα πρέπει να ξεκουράζεσαι κάθε τόσο, να χάνεις ορισμένα παιχνίδια και εάν με εμπιστευτείς, θα επιμηκύνεις την καριέρα σου για πολλά χρόνια ακόμα», φέρεται να είχε πει ο «Ζιζού» στον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ανέλαβε τη Ρεάλ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βιώνει έτσι τη δεύτερη νιότη του στην κυριολεξία, αφού μόνο για 33χρονος ποδοσφαιριστής δεν μοιάζει μέσα στο γήπεδο. Αντιθέτως, σύμφωνα με τα εργομετρικά, όπως εξηγεί η «As», η βιολογική ηλικία του είναι μόλις… 23 ετών!

 

 

Όσο για τους αριθμούς είναι πραγματικά εξωπραγματικοί.

Το λίπος του CR7 είναι μόλις στο 7%, όταν ο μέσος όρος των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών βρίσκεται στο 10-11%, ενώ αντίστοιχα η μυϊκή μάζα του είναι στο 50% (δεν ξεπερνά το 46% ο μέσος όρος).

Την ειδική διαχείριση του Ρονάλντο αποκάλυψε στη γαλλική εφημερίδα ο πρώην γυμναστής της Παρί, Ραφαέλ Φεβρ, ο οποίος διατηρεί φιλική σχέση με τον Πίντους της Ρεάλ.

Ο Γάλλος ειδικός εξήγησε μεταξύ άλλων ότι: «To δύσκολο ήταν να αποδεχτεί ο Κριστιάνο ότι θα έχανε παιχνίδια, έχοντας πάντα κατά νου ότι ήθελε να παίζει συνέχεια, να σκοράρει, να καταρρίπτει διαρκώς ρεκόρ, να είναι ο κορυφαίος κάθε ώρα και στιγμή. Από τη στιγμή όμως που εκείνος συναίνεσε, όλα τα άλλα ήταν εύκολα, μιας και πρόκειται για αθλητή φαινόμενο που ακολουθεί παραπάνω από πιστά όλα αυτά που πρέπει να κάνει».

Ο Ρονάλντο αν και δεν άρχισε καλά τη χρονιά, «πυροβολεί» ανελέητα, μετρώντας πλέον 39 γκολ σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει 16 φορές στα 10 τελευταία παιχνίδια…

«Τα 33 είναι εξαιρετική ηλικία για μπάλα. Απλά οφείλεις να αλλάξεις τις συνήθειές σου και να κάνεις άκρως υγιεινή ζωή», καταλήγει ο Φεβρ…

newsbomb.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ