Απίστευτο περιστατικό στο Λουτράκι - Δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού και έφαγε στην παραλία (video)

Ένα πραγματικά ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα σε γνωστό εστιατόριο του Λουτρακίου, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου...

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πελάτης του καταστήματος επιχείρησε να εισέλθει με την παρέα του στο εστιατόριο χωρίς να έχει πιστοποιητικό ή rapid test. Ο καταστηματάρχης, ως όφειλε, τον ενημέρωσε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος σε μη εμβολιασμένους ή μη νοσήσαντες, σύμφωνα με τα νέα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

 

Ο άνδρας ηλικίας περίπου 45 ετών, μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε να ψάχνει για ανοιχτό φαρμακείο, προκειμένου να κάνει rapid test. Όμως, δεν βρήκε κάποιο ανοιχτό, με αποτέλεσμα να γυρίσει πίσω στο εστιατόριο, όπου τον περίμενε η παρέα του, η οποία είχε ήδη παραγγείλει.

 

Στη συνέχεια, προσπάθησε να πείσει τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, να τον αφήσει να περάσει εντός του εστιατορίου χωρίς να έχει τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, όμως η προσπάθειά του απέβη άκαρπη.

 

Έτσι, ο 45χρονος άνδρας, κατέληξε να τρώει μόνος του στην παραλία του Λουτρακίου, με τους σερβιτόρους του καταστήματος να του προσφέρουν μια καρέκλα. Μάλιστα, στο τέλος, του σέρβιραν και γλυκό, όπως κάνουν σε όλους τους πελάτες τους!

 

Δείτε το video: