Από διαρροή υγραερίου ή φυσικού αερίου η έκρηξη στη Συγγρού - Στο χειρουργείο ένας 78χρονος(εικόνες)

Έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας:  H έκρηξη έγινε στον ημιώροφο του 6ώροφου κτηρίου, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που έχει κατοικία και προκλήθηκε είτε από το διαρροή υγραερίου, είτε φυσικού αερίου

 

 

 

Συναγερμός έχει σημάνει από τα ξημερώματα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, από την ισχυρή έκρηξη που συγκλόνισε την περιοχή κοντά στους Στύλους Ολυμπίου Διούς.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες  η έκρηξη έγινε στον ημιώροφο του 6ώροφου κτηρίου, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που έχει κατοικία και προκλήθηκε είτε από το διαρροή υγραερίου, είτε φυσικού αερίου.

 

Στο ισόγειο... υπήρχε ένα κατάστημα με βιολογικά προϊόντα που έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ όλοι οι άλλοι όροφοι από πάνω, είναι διαμερίσματα για ανακαίνιση που προορίζονταν για βραχυχρόνια μίσθωση.

 

Αυτή τη στιγμή η Συγγρού παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, υπάρχει ένας βαριά τραυματίας, ο οποίος έχει μεταφέρθηκε στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο. Ο άτυχος άνδρας είναι είναι 78 ετών και φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα. Εισήχθη επειγόντως σε χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου, με την επέμβαση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

 

 

Πηγές από την πυροσβεστική σημειώνουν ότι κατά τους χειμερινούς μήνες, επειδή είναι όλες οι πόρτες κλειστές, όταν υπάρχει διαρροή, δημιουργείται στο εσωτερικό ένα εκρηκτικό μείγμα, το οποίο μετατρέπει τα σπίτια σε... βόμβες με το άναμμα φωτιάς.

Ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής θα μεταβούν στο σημείο για να ανακρίνουν τον 78χρονο, ο οποίος είναι και ο μόνος που ξέρει τι έγινε στο σημείο.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ