Από κορονοϊό πέθανε ο άνδρας της άτυχης λεχώνας στην Κατερίνη – Ορφανό και από τους δύο γονείς το μωράκι

Από το πρωί που έγινε γνωστό ότι πέθανε και ο μπαμπάς του παιδιού στην Κατερίνη, ράγισαν καρδιές…

 

Αργότερα, έγινε γνωστό, ότι ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ, νικημένος από τον κορονοϊό!

Ο 38χρονος, όπως λέει η οικογένειά του είχε ανεβάσει πυρετό, παρουσίασε δύσπνοια και χωρίς να προλάβει καν να νοσηλευτεί, “έφυγε” μέσα σε μια μέρα.

 

“Είναι μια τραγική ιστορία, δυστυχώς η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά αυτή την οικογένεια, με ένα δυσάρεστο γεγονός, όπως είναι αυτό της απώλειας του νεαρού Γιάννη. Αυτού του νεαρού πατέρα ο οποίος πριν από έναν χρόνο σχεδόν μας ανέθεσε την υπόθεση του άδικου θανάτου της νεαρής γυναίκας του, της 29χρονης η οποία απεβίωσε μετά τη γέννα του πρώτου τους παιδιού, διότι της είχε χορηγηθεί μια αντιβίωση στην οποία ήταν αλλεργική”.

 

Η 29χρονη Άννα είχε γεννήσει στο Νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως είχαν καταγγείλει οι συγγενείς της. Ο 38χρονος πατέρας μεγάλωνε μόνος του το κοριτσάκι τους που ήταν όλη του η ζωή.

Οι συγγενείς της 29χρονης και του 38χρονου βυθίζονται για δεύτερη φορά στο πένθος μέσα σε ένα χρόνο, με την φροντίδα της 1 έτους κόρη τους να είναι για αυτούς η προτεραιότητα.

Το παιδάκι βρίσκεται με την οικογένεια του πατέρα. Οι γονείς του είναι νέοι, είναι άνθρωποι που δεν είναι προχωρημένης ηλικίας. Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα τα οποία φροντίζουν και συνεπικουρούν το παιδάκι.

Η πόλη της Κατερίνης έχει βυθιστεί στη θλίψη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγικότητα της μοίρας, αφού ο 38χρονος πέθανε ακριβώς ένα χρόνο μετά το θάνατο της συζύγου. Μια οικογενειακή τραγωδία που αφήνει ορφανό ένα μωράκι και από τους δύο γονείς, μέσα σε μόλις ένα χρόνο…

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ