Από την Κόρινθο στη Θεσσαλία με πολλή αγάπη!

Την αποστολή του πρώτου φορτίου ειδών πρώτης ανάγκης απέστειλε ήδη, προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, ο Δήμος Κορινθίων, με κεντρικό μήνυμα “Είμαστε δίπλα σας. Καλή δύναμη”.

 

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Δήμο Κορινθίων, ενώ στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν και συνέβαλαν καθοριστικά Σύλλογοι της πόλης και δεκάδες πολίτες. Η συνεισφορές όλων συγκεντρώθηκαν στο θεατράκι του Δήμου, το οποίο ασφυκτικά με την αλληλεγγύη, την ενσυναίσθηση, την συμπαράσταση των Κορινθίων , αποδεικνύοντας πως αυτός είναι ο ουσιαστικός πολιτισμός! 

 

Συνολικά, με τα είδη τα οποία συγκεντρώθηκαν γέμισαν τρία φορτηγά αυτοκίνητα, που παρέλαβαν τα είδη, τα οποία αποθηκεύονταν ήδη, από το περασμένο Σάββατο, ενώ εκτός του χώρου στο Δημαρχείο, σημεία παραλαβής λειτουργούν κα σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα, όπως στην Αρχαία Κόρινθο, το Σολομό (στον Πολιτιστικό Σύλλογο), τα Εξαμίλια (επίσης στον Πολιτιστικός Σύλλογο), τον Άγιο Βασίλειο, το Λέχαιο (στο Πνευματικό Κέντρο) και αλλού.

 

Η δράση του Δήμου τελεί υπό την επίβλεψη του ίδιου του Δημάρχου Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλου και φυσικά, της αρμόδιας Ααντιδημάρχου Μαρίνας Ραντίτσα.

 

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και η Αντιδήμαρχος Μαρίνα Ραντίτσα ευχαρίστησαν θερμά όλους τους πολίτες, που έσπευσαν να προσφέρουν από το υστέρημά τους, καθώς επίσης και τους συλλόγους που βοήθησαν στην πρωτοβουλία, τον Ερυθρό Σταυρό Κορίνθου, το Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου, την Εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας Σολυγείας, το Ελληνικό Επιστημονικό Κέντρο Εκπαίδευσης Καινοτόμων Προγραμμάτων Ασφάλειας – Άμυνας – Κλιματικής κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ε.Ε.Κ.Ε.Α.Α Κ.Κ Π.Π ΚΟΙΝΣΕΠ και τον ΠΑΣ Κόρινθος.

 

Τέλος, θερμές ευχαριστίες απηύθυναν στην εταιρία Korinthia Lines του κ. Θεοφάνη Κανέλλου για τη δωρεά μεταφορά των ειδών στην Θεσσαλία.