Αποχώρησαν Γιώργος Κοντός, Σωτήρης Νικολάου και Παναγιώτης Πέτρου από το Δημοτικό Συμβούλιο

Αποχώρησαν πριν από λίγο από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι μέχρι και αυτή την ώρα (1:39 π.μ.) σε εξέλιξη οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Πέτρου, Σωτήρης Νικολάου και Γιώργος Κοντός, κατηγορώντας τον Σπύρο Ράτη για απρεπείς εκφράσεις...

 

"Δυστυχώς, ο κύριος Ράτης έχει πάρει έναν κατήφορο που δεν έχει σταματημό. Έχουμε ανεχτεί πολλά. Ντροπή του. Πραγματικά ντροπή του. Και αύριο που θα τον δω και στο χωριό, θα του το πω και από κοντά. Δεν είναι εκφράσεις αυτές. Και αμφιβάλλω αν ξέρει τι σημαίνει τυχάρπαστος. Ντροπή του. Έλεος δηλαδή. Ποιούς εννοεί τυχάρπαστους. Εμένα και το Σωτήρη το Νικολάου; Που τον έχουμε πάρει από το χεράκι; Και βγήκε τώρα να μας πει τυχάρπαστους; Δεν ντρέπεται λίγο; Έλεος πια. Και δεν ζητάει και μια συγγνώμη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Πέτρου.

 

Την ίδια ώρα, από το συμβούλιο αποχώρησε και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κοντός σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Ράτης, χαρακτήρισε ως "χθεσινούς" και "τυχάρπαστους" δημοτικούς συμβούλους χωρίς να κατονομάσει ποιούς εννοεί. "Ακυρώνουν την εταιρεία που μας έκανε τη μελέτη. Ποιοί; Οι χθεσινοί. Οι τυχάρπαστοι. Τι ξέρουν από εταιρείες αυτοί; Όσο για την κυρία Πρωτοπαππά και αυτό που αναρωτήθηκε σχετικά με το αν προστατεύουμε τα συμφέροντα του Δήμου, να της πω ότι από τις 7 η ώρα το πρωί αυτό κάνουμε. Μην ξυνόσαστε στη γκλίτσα του τσοπάνη. Ειδικά σε αυτό το θέμα. Εσείς δεν πρέπει να μιλάτε", είχε αναφέρει νωρίτερα ο Σπύρος Ράτης.