Αποχώρησε από την Κόρινθο ΄06 ο ¨VORI¨

Την αποχώρησή του από τους Πρωταθλητές Κορινθίας ανακοίνωσε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Γιώργος Βωρυνιώτης.

Όπως μας δήλωσε ο κ. Βωρυνιώτης με το τέλος των μαθημάτων της σχολής προπονητών και την απόκτηση του διπλώματος προπονητή UEFA Β΄ και λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων με τις ακαδημίες δεν θα μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς που απαιτούνται για την ομάδα της Κορίνθου ΄06 τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην Γ΄ Εθνική.

Για αυτό ζήτησε από τον Πρόεδρο της ομάδας να αποχωρήσει απο την θέση του. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν -αναγνωρίζοντας την συμβολή του στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος- από τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Δημήτρη Μπινιάρη
και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεν μπόρεσαν να τον μεταπείσουν.

Ο Γιώργος Βορυνιώτης μας ζήτησε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον κ. Δημήτρη Μπινιάρη για την άψογη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια που είχε αποτέλεσμα την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική και όσους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια κατά την παρουσία του στην ομάδα και ειδικά τους ποδοσφαιριστές που τους είχε σαν παιδιά του. .

Εύχεται τέλος στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο Νέο και δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

 

korinthosnews.grTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
4 + 0 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.