Αποχώρησε και ο συνδυασμός Βασιλείου από το Δημοτικό Συμβούλιο

Αποχώρησε πριν από λίγο, ο συνδυασμός του Δημήτρη Βασιλείου, Ώρα για Δράση από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος του καθορισμού του πλαισίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO)...

 

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής του συνδυασμού, Δημήτρης Βασιλείου, ο λόγος της αποχώρησης του συνδυασμού είναι ότι δεν είχε καμία ενημέρωση για την εισήγηση του Δημάρχου για το συγκεκριμένο θέμα, αφού ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, είχε ξεχάσει να την στείλει στους δημοτικούς συμβούλους την Τρίτη 26 Μαΐου και την έστειλε σήμερα. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι είχε προτείνει να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, ως μοναδικό σε κάποια άλλη συνεδρίαση.

 

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Βασιλείου ψήφισε υπέρ της αναβολής του θέματος, λόγω μη ενημέρωσης από την πλευρά του Δημάρχου, πρόταση που τελικά απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία.

 

Εξάλλου, λίγα λεπτά νωρίτερα, από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε αποχωρήσει και ο συνδυασμός της Μαρίας Πρωτοπαππά.