Αποκάλυψη ΣΟΚ: Αντιδήμαρχος έκανε αγωγή στο Δήμο Λουτρακίου!

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη, προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί", Κώστας Σταυρόπουλος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο...

 

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "Ορίστηκε ξανά αντιδήμαρχος, ο οποίος έχει κάνει αγωγή στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και ζητάει ένα τεράστιο ποσό. Πώς είναι δυνατόν, μετά από αυτό, να τον ορίζει ο κύριος Γκιώνης ξανά ως αντιδήμαρχο; Και εν πάσει περιπτώσει, εμείς τον επιβραβεύουμε; Ήδη πληρώνουμε πάρα πολλά χρήματα σε δικηγόρους για να αντιμετωπίσουμε την αγωγή του. Πώς προστατεύουμε το συμφέρον του Δήμου; Διότι, αν καταδικαστούμε, τα χρήματα δεν θα τα πληρώσει ο κύριος Γκιώνης από την τσέπη του. Θα τα πληρώσει ο Δήμος..."

 

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γκιώνης, αρχικά απάντησε ότι ο εν λόγω αντιδήμαρχος "έχει κάνει ένσταση". Στη συνέχεια όμως, ομολόγησε ότι πρόκειται για αγωγή!

 

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι "Έχει κάνει ένσταση ο αντιδήμαρχος. Από εκεί και πέρα, εμείς θα βάλουμε δικηγόρο για την προστασία του Δήμου. Είναι θέμα Νομικίστικο, αν μπορεί να δικαιωθεί ή όχι. Έκανε για διαφόρους λόγους, γιατί θεωρεί ο αντιδήμαρχος ότι τότε κόπηκαν λάθος από την Υπηρεσία τα χρήματα, έτσι πίστεψε, έκανε μια αγωγή. Από εκεί και πέρα, θα βάλουμε τους δικηγόρους..."

 

Σημειώνεται ότι ουδείς από τους Αντιδημάρχους που ζήτησαν και πήραν το λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο (ήτοι Παπαθανασίου, Σακελλαρίου, Ράτης και Πέρρας), δεν πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα, κρατώντας "μυστικό" το όνομα του Αντιδημάρχου που έκανε αγωγή στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

 

Δείτε το video: