Αποκάλυψη: Τρεις ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη και όχι τρία 24ωρα … μεταφέρθηκαν άρον άρον με 20 φορτηγά το χώμα

Στήλη Άλατος – Αποκάλυψη: Τρεις ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη και όχι τρία 24ωρα … μεταφέρθηκαν άρον άρον με 20 φορτηγά το χώμα με τα κρίσιμα στοιχεία από τον τόπο του δυστυχήματος!

 

Σήμερα η Στήλη Άλατος προχωρά σε μια αποκάλυψη για την ταχύτατη αλλοίωση του χώρου της τραγωδίας στα Τέμπη  με τη μεταφορά χώματος από το σημείο του δυστυχήματος σε ιδιωτικό οικόπεδο, και όχι στο οικόπεδο του ΟΣΕ στο Κουλούρι. Θα μεταφέρει επίσης ρεπορτάζ, για το πότε άρχισαν και που πήγαν τα “20 χαμένα φορτηγά με την ύλη από τα Τέμπη!

 

Τρεις ώρες μετά την σύγκρουση τα μηχανήματα της εταιρείας “Πανδρεμένος και ΣΙΑ ΟΕ”, άρχισαν να μεταφέρουν τόνους χώματος, το οποίο η κυβερνητική προπαγάνδα το είχε χαρακτηρίσει “άχρηστο”. Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της αλήθειας. Το σημείο από όπου έφυγε το χώμα, ήταν πολύ κρίσιμο για τις έρευνες καθώς ακόμη και σήμερα αγνοείται μια κοπέλα . Χαρακτηριστικό επίσης  ότι έξι μήνες μετά την τραγωδία , οι πραγματογνώμονες των συγγενών, εντόπιζαν ανθρώπινα μέλη.

 

Το νέο στοιχείο λοιοπόν που προσκομίζει στην έρευνα σήμερα η Στήλη είναι ότι η μεταφορά του εδάφους που χαρακτηρίστηκε ως “άχρηστο” ΔΕΝ έγινε 3 μέρες μετά, όπως λέγεται και γράφεται από όλους, αλλά μόλις λίγες ώρες μετά την σύγκρουση των τρένων, στις 5:00 πμ!

 

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται σήμερα στην Στήλη Άλατος, όλα τα μηχανήματα που βλέπετε, πλην των γερανών, ανήκουν στην ” Αθανάσιος Πανδρεμένος και ΣΙΑ ΟΕ”, δηλαδή οι φορτωτές, οι εκσκαφείς, τα γκρέιντερ και όλα τα υπόλοιπα.

 

Ο εργολάβος  ήταν στο χώρο της σύγκρουσης από τις 2 τα ξημερώματα. Θυμάστε ότι η τα δύο τρένα συγκρούστηκαν λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου του 2023 και τις δύο πρώτες ώρες της 1/3/23, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας βρίσκονταν στο σημείο. Ο κ.Πανδρεμένος διαθέτει στόλο περί τα 4-5 φορτηγά. Το χώμα που μεταφέρθηκε είναι περίπου 20-30 φορτηγά, δηλ κοντά στα 300 κυβικά. Κατάφερε να περάσει (λόγω των ασθενοφόρων που έπρεπε να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στο χώρο) περί τις 5:00 πμ, οπότε και «άρχισε τη δουλειά» που του ανατέθηκε. Δηλαδή να μεταφέρει χώμα από τη σημείο της σύγκρουσης σε ιδιωτικό χώρο (χωράφι)  διαφορετικό από εκεί που μεταφέρθηκαν επίσημα όλα τα άλλα στοιχεία της τραγωδίας δηλαδή στην περιοχή “Κουλούρι” Ο χώρος, με εντολή ανακριτή, πλέον είναι φυλασσόμενος, κάτι που θα έπρεπε να συμβαίνει όμως εξ αρχής και όχι 13 μήνες μετά, δεδομένου ότι το χώμα αυτό, κάθε άλλο παρά «άχρηστο» είναι, αφού ως γνωστό αγνοείται ακόμη η Εριέττα.

 

Στη φωτογραφία ενδεικτικά,  φαίνεται το βαγόνι 2 που κάηκε ο περισσότερος κόσμος. Εκεί που είναι το βέλος αφαιρέθηκε χώμα – τμήμα του εδάφους – ενώ ως χώρος δυστυχήματος  δεν θα έπρεπε να έχει πειραχτεί τίποτα προκειμένου να ερευνηθεί και να εξεταστεί.

 

Tempi

 

ΥΓ: Το σημείο από όπου αφαιρέθηκε το χώμα και φαίνεται ξεκάθαρα η μορφολογική αλλοίωση του χώρου.

 

 

Τιμημένοι μου αναγνώστες, κάθε φορά που γράφω για τα Τέμπη, τρέμω, κλαίω και ουρλιάζω καθώς σκέφτομαι τα τελευταία δευτερόλεπτα αυτών των 57 ψυχών που έφυγαν. Και “σκυλιάζω” καλά μου παιδιά και ψάχνω για στοιχεία , μπας και αυτή η χώρα ξυπνήσει από την παρακμή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ