Αποκάλυψη-βόμβα: Μεγάλη εταιρεία στην Κορινθία δεν κατέβαλλε το Δώρο Πάσχα!

Μεγάλη εταιρεία, που δραστηριοποιείται στην Κορινθία δεν κατέβαλλε το Δώρο Πάσχα στους εργαζομένους, εντός των χρονικών ορίων που προβλέπει ο Νόμος. Αυτό επιβεβαίωσε με αποκλειστικές δηλώσεις του στο loutraki365 και τον Αλέξανδρο Κανδρή, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, Κώστας Κατεμής.

 

Συμπλήρωσε βέβαια, ότι η διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων της εταιρείας επέλεξε να μην ενημερώσει το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, ωστόσο ο ίδιος στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων και των εκπροσώπων τους, ανά πάσα στιγμή αποφασίσουν οι ίδιοι να ζητήσουν τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ιδιοκτησία της συγκεκριμένης εταιρείας έχει υψηλόβαθμες προσβάσεις στη σημερινή κυβέρνηση, με την εμπλοκή της προ καιρού σε κορυφαίο θέμα που απασχόλησε το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, δημιουργώντας πρόσθετους προβληματισμούς για την απόφαση να παραβιάσει τις διατάξεις της ισχύουσας εργατικής νομοθεσίας, που προβλέπει και την ποινική δίωξη, με την αυτόφωρη διαδικασία, του υπευθύνου, σύμφωνα με τον Νόμο…

 

Ακούστε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Κώστα Κατεμή στον Αλέξανδρο Κανδρή: