Αποκλειστικό! Απανωτές ληστείες στο Λουτράκι τα ξημερώματα

Σωρεία ληστειών πραγματοποίησαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr, 4 ανήλικοι τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου, στο Λουτράκι...

 

Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Καραϊσκάκη. Οι τέσσερις νεαροί δράστες, προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα κατά μήκος του δρόμου. Σε κάποια οχήματα έσπασαν τους καθρέφτες, ενώ σε κάποια άλλα έσπασαν παράθυρα και πήραν ο,τι υπήρχε μέσα σε αυτά.

 

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς την Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου συνέχισαν την εγκληματική τους δράση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, αρχικά έκλεψαν το κινητό υπαλλήλου καφετέριας, ενώ στη συνέχεια μπήκαν σε φούρνο και "σήκωσαν" τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

 

Τέλος, κατέβηκαν στην παραλία και έκλεψαν το πορτοφόλι επιχειρηματία που εκείνη την ώρα απολάμβανε το μπάνιο του στη θάλασσα.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, η Αστυνομία Λουτρακίου εξετάζει ήδη υλικό από τις κάμερες παρακείμενων μαγαζιών και φέρεται να έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ήταν Ελληνικής καταγωγής, ηλικίας από 14 μέχρι και 17 χρόνων.