Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος για τη διπλή δολοφονία που σόκαρε το Λουτράκι

Συμπληρώνεται όσο περνάει η ώρα, το παζλ για το έγκλημα που συγκλονίζει το Λουτράκι. Ο δράστης, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μία 45χρονη μασέρ από την Ουκρανία και το φαρμακοποιό σύντροφό της. Τα δύο θύματα, βρέθηκαν γυμνά, ενώ έφεραν πολλαπλές μαχαιριές σε όλο το σώμα.

 

Σκηνές φρίκης εξελίχθηκαν στο Λουτρακι και συγκεκριμένα στην περιοχή Φλάμπουρο με την διπλή δολοφονία που συγκλόνισε τους κατοίκους της περιοχής. 

 

Η Ασφάλεια Κορίνθου, έχει αναλάβει όλες τις έρευνες για το φονικό αλλά και για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου που είναι ο πρώην σύντροφος της Ουκρανής, ο οποίος αγνοείται μέχρι αυτή την ώρα.

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες του loutraki365, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος των δύο ανθρώπων, οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Αυτό άλλωστε πιστοποίησε ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου και Καλαμάτας, Νικόλαος Κωτακίδης, ο οποίος διενήργησε αυτοψία, σήμερα το βράδυ στο σπίτι του θύματος.

 

Ο δράστης, αιφνιδίασε τα θύματά του και τρύπωσε μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε το τελευταίο διάστημα η Ουκρανή γυναίκα στο Φλάμπουρο. Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τόσο την 45χρονη μασέζ όσο και τον φαρμακοποιό, με τον οποίο λέγεται ότι διατηρούσε σχέση το τελευταίο διάστημα.

 

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο αιματοβαμμένο σπίτι, αντίκρισαν τη σορό της άτυχης γυναίκας στο πάτωμα, ενώ ο (σύμφωνα με μαρτυρίες) σύντροφός της, βρισκόταν πάνω στο κρεβάτι. Και οι δύο βρέθηκαν εντελώς γυμνοί, ενώ τα σώματά τους, έφεραν πολλές μαχαιριές.

 

Αμέσως μετά το έγκλημα, ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας και λίγο πιο κάτω του έβαλε φωτιά. Μάλιστα βγαίνοντας από το σπίτι του διπλού φονικού έβαλε λουκέτο στην καγκελόπορτα, ενώ κλείδωσε και την πόρτα του σπιτιού.

 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου για τη διπλή στυγερή δολοφονία είναι σε εξέλιξη και πλέον η αστυνομία φαίνεται ότι γνωρίζει την ταυτότητα του αλλά και τα μέρη που πιθανώς βρίσκεται.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365 πρόκειται για άνδρα ηλικίας 45-50 ετών αλβανικής καταγωγής ο όποιον δεν έχει καμία σχέση με το Λουτρακι και γενικότερα την Κορίνθια, παρά το γεγονός ότι οι φήμες για το αντίθετο οργιάζουν.