Αποκλειστικό! Δίδυμο - φωτιά έρχεται για μια μοναδική συναυλία στο Λουτράκι

Ένα δίδυμο - φωτιά αναμένεται αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr, για μία μοναδική συναυλία στο Λουτράκι...

 

Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Θεοφάνους, δύο καλλιτέχνες που έχουν χαράξει τη δική τους σημαντική πορεία στην ελληνική μουσική, οι οποίοι συμπράττουν για πρώτη φορά επί σκηνής.

 

Η Δέσποινα Βανδή, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια που εδώ και χρόνια, μας χαρίζει αλλεπάλληλες no1 επιτυχίες, θα δώσει φωνή στο καλοκαίρι μας μέσα από τις μοναδικές της ερμηνείες, με τραγούδια – σταθμούς της καριέρας της κι άλλα αγαπημένα κομμάτια, κάνοντάς μας να τραγουδήσουμε όλοι μαζί.

 
Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο σπουδαίος συνθέτης και δημιουργός που έχει γράψει αμέτρητα διαχρονικά τραγούδια και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, δίνει το μοναδικό μουσικό του σύνθημα  για ένα καλοκαίρι γεμάτο συναρπαστικές μελωδίες.
 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ακόμα δεν έχει “κλείσει” η ημερομηνία, η συναυλία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου, στο Καζίνο Λουτρακίου.