Αποκλειστικό: Έκλεψαν φορτηγό του Δήμου Λουτρακίου! Καταδίωξη στον Ισθμό (Εικόνες)

Ένα από τα φορτηγά του Δήμου που βρισκόταν στο χώρο του Βιολογικού του Ισθμού έκλεψαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης 22 Μαΐου.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr, τα μεσάνυχτα της Τρίτης 22 Μαΐου, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 25 ετών, αφού πέρασε την περίφραξη, εισέβαλλε στο χώρο του Βιολογικού στον Ισθμό.

 

Στη συνέχεια, ανέβηκε στο φορτηγό που βρίσκεται ακριβώς στο σημείο όπου τα λύματα μετατρέπονται σε λάσπη και αφού φορτωθούν στο φορτηγό, απομακρύνονται από το χώρο. Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, ακριβώς κάτω από τη σωλήνα, βρισκόταν η καρότσα του φορτηγού, το οποίο δεν υπάρχει πια.

 

 

Στη συνέχεια, ο δράστης, έβαλε μπροστά το φορτηγό και προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο. Ο φύλακας του χώρου, άκουσε το θόρυβο και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία βρέθηκε στο σημείο μετά από λίγα λεπτά.

 

Ακολούθησε καταδίωξη ανάμεσα στην Αστυνομία και τον δράστη που προσπαθούσε να απομακρυνθεί οδηγώντας το φορτηγό του Δήμου. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης, είχε φύγει με το χειρόφρενο του φορτηγού ανεβασμένο και ο ήχος της μηχανής του φορτηγού που κυριολεκτικά "αγκομαχούσε", ακουγόταν σε μεγάλη απόσταση.

 

 

Ο δράστης, μάλιστα, στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί έπεσε με το φορτηγό πάνω στην πόρτα του Βιολογικού, με αποτέλεσμα να την σπάσει!

 

 

Το ανθρωποκυνηγητό, συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, μέχρι που οι άνδρες της Αστυνομίας, εντόπισαν το φορτηγό σε άθλια κατάσταση, καθώς ο δράστης στην προσπάθειά του να διαφύγει, τράκαρε σε μία ελιά!

 

 

Τελικά, ο άνδρας, εντοπίστηκε κοντά στα Εξαμίλια και συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σεσημασμένο Ρομά που έχει κλέψει αρκετά φορτηγά.

 

 Το φορτηγό του Δήμου, το οποίο εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση, είναι αδύνατον να χρησιμοποιηθεί.

 

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι η περίφραξη του Βιολογικού, σε αρκετά σημεία έχει αφαιρεθεί εντελώς, κάνοντας εύκολη την πρόσβαση σε οποιονδήποτε: