Αποκλειστικό! Έκπληξη μεγατόνων - Ο Γιάννης Καραπανάγος υποψήφιος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Την ώρα που τα σενάρια σχετικά με το πολιτικό μέλλον του, έδιναν και έπαιρναν, φαίνεται ότι ο Γιάννης Καραπανάγος σχεδίαζε πολύ προσεκτικά και υπό άκρα μυστικότητα την επόμενή του κίνηση. Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πηγές του loutraki365.gr, η επόμενη σελίδα στο πολιτικό βιβλίο του Γιάννη Καραπανάγου δεν θα γραφτεί στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων...

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί", αφήνει τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και θα αγωνιστεί για μια θέση στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου, καθώς θα κατέβει ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου, με το όνομά του να ξεχωρίζει στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πτωχού και του συνδυασμού "Η Πελοπόννησος Μπροστά".

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, η πρώτη επαφή του Δημήτρη Πτωχού με το Γιάννη Καραπανάγο, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κόρινθο, με τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί", να ζητάει και να παίρνει προθεσμία λίγων ημερών, προκειμένου να ζυγίσει τις επιλογές του και να πραγματοποιήσει έναν πρώτο κύκλο επαφών με συνεργάτες από την παράταξή του και πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Το πολυπόθητο "ναι" στην πρόταση του κ. Πτωχού, ήρθε τις τελευταίες ώρες, ενώ οι διαδικασίες για την επίσημη ανακοίνωση έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι πολύ πιθανό η υποψηφιότητα του Γιάννη Καραπανάγου να ανακοινωθεί επίσημα ακόμα και μέσα στην ημέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ