Αποκλειστικό: Εν ψυχρώ δολοφονία μετά το ταξίδι στο Λουτράκι

Νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι εντοπίστηκε γυναίκα, περίπου στις 7:20 το πρωί της Πέμπτης, στην αυλή του σπιτιού της, στην περιοχή της Μάνδρας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, η άτυχη γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της τα ξημερώματα, μαζί με μια φίλη της, έπειτα από νυχτερινή έξοδο στο Καζίνο Λουτρακίου. Η φίλη της, την άφησε στο σπίτι και έφυγε. Στην αυλή του σπιτιού της, ήρθε αντιμέτωπη με τον ή τους δολοφόνους της, πέφτοντας νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Λίγες ώρες αργότερα, μια γυναίκα που έτυχε να περνάει έξω από την μονοκατοικία που διέμενε η 51άχρονη στην οδό Μακεδονομάχων, είδε το πτώμα και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι κάλυκες από το ρωσικό πιστόλι των 7,62mm βρέθηκαν στο σημείο και έχουν μεταφερθεί για περαιτέρω εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

 

 

Πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν διαζευγμένη με δύο γιούς και ο πρώην σύζυγος της, έχει διατελέσει πρόεδρος της ΠΑΕ Τρικάλων και είναι ιδιοκτήτης μεταφορικής, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κατοχή όπλων και γιατί «νοίκιαζε» Πακιστανούς εργάτες σε εργοστάσια και χωράφια στην περιοχή του Θριάσιου.

 

Αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από γείτονες, οι οποίοι όμως δεν φαίνεται να αντιλήφθηκαν κάτι σημαντικό για την διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις και από το εγγύτερο και ευρύτερο περιβάλλον του θύματος, αφού οι αστυνομικοί δίνουν αγώνα δρόμου για να διαπιστώσουν τα σαφή κίνητρα αυτής την εν ψυχρώ εκτέλεσης.

 

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν ως πιθανό πλέον, το ενδεχόμενο, να πρόκειται για έγκλημα πάθους ή έγκλημα με προσωπικό κίνητρο και αναζητούν περισσότερα στοιχεία για την ζωή του θύματος και τον περίγυρό της ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

Δείτε όλες τις ειδήσεις σε μορφή blog με ένα κλικ εδώ...