Αποκλειστικό: Έσκασε νέα “βόμβα” στη Δίκη των 11

Νέα εξέλιξη προέκυψε από χθες το βράδυ, αιφνιδιαστικά, στη “Δίκη των 11” στο Εφετείο Ναυπλίου, αφού ο συνήγορος του τέως Δημάρχου Λουτρακιωτών, Κώστα Λογοθέτη, νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Κορίνθου.

 

Ο Γιώργος Λιάπης βρισκόταν ήδη, από χθες (23 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι στο Λουτράκι, προκειμένου να συζητήσει με τον τέως Δήμαρχο τις λεπτομέρειες της σημερινής (διακοπείσας προ ημερών) Δίκης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ναυπλίου.

 

Αργά το βράδυ ένοιωσε έντονη αδιαθεσία και ο Κώστας Λογοθέτης τον μετέφερε αμέσως στο γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εισήλθε «με επικαλούμενους έντονους πόνους στο στήθος και επικαλούμενο μούδιασμα στο αριστερό του χέρι».

 

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου, μετά από τις πρώτες εξετάσεις, αποφάσισαν ότι πρέπει να εισαχθεί στην Καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου και διανυκτέρευσε.

 

Από το πρωί, ο Γιώργος Λιάπης είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, αλλά οι γιατροί ήταν κατηγορηματικοί ως προς το ενδεχόμενο να εξέλθει του Νοσοκομείου. Κατόπιν και αυτής της εξέλιξης, Ο Κώστας Λογοθέτης αιτήθηκε αναβολής, λόγω σοβαρού κωλύματος του συνηγόρου του, το οποίο όμως, απέρριψε η έδρα του Τριμελούς Εφετείου και η Δίκη προχωρά κανονικά στην ακροαματική διαδικασία, με τον Κώστα Λογοθέτη να αναμένει τον ορισμό συνηγόρου από το Δικαστήριο!

 

Το loutraki365 παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώσει άμεσα, με νεό δημοσίευμα, για οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία.