Αποκλειστικό: Ο οίκος Dior από το Καλλιμάρμαρο στο Λουτράκι! (Εικόνες)

Όλα τα φώτα του κόσμου συγκέντρωσε το project «Dior Celebrates Greece», με το οποίο ο oίκος τίμησε το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιουνίου τη χώρα μας και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, μέρος του οποίου ήταν και το defile στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

 

Το ταξίδι τους στη χώρα μας, όμως, δεν τελείωσε χθες. Κάτω από άκρα μυστικότητα, μέλη της παραγωγής, φωτογράφοι, designers αλλά και συνεργάτες του Γαλλικού οίκου, ταξίδεψαν σήμερα στο Λουτράκι, προκειμένου να μείνουν σε γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο της περιοχής. Από το πρωί, μαύρα βανάκια και πολυτελή αυτοκίνητα, περνούσαν τις πύλες του Wyndham Poseidon Loutraki Resort, προκειμένου να μεταφέρουν τo πολυπληθές team του Γαλλικού οίκου στο ξενοδοχείο.

 

Μάλιστα, ο αριθμός των ατόμων που θα φιλοξενηθούν στο Wyndham Poseidon Loutraki Resort, θα αυξηθεί αύριο, καθώς αναμένονται στο Λουτράκι και τα υπόλοιπα μέλη του Γαλλικού οίκου, μεταξύ των οποίων θα είναι και μία από τις κορυφαίες σχεδιάστριες του Dior, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr.