Αποκλειστικό: Ο... "Θεός" κάνει μπάνιο στο Λουτράκι (Εικόνα)

«Ποιος; Ποιος; Ποιος; Ο Μαύρος ο Θεός»! Για πολλά χρόνια αυτό ήταν το σύνθημα που δονούσε τη Νέα Φιλαδέλφεια. Κάθε φορά που «πυροβολούσε» τις αντίπαλες εστίες, οι οπαδοί της ΑΕΚ παραληρούσαν στις εξέδρες. 

 

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α' Εθνική κατηγορία με 261 γκολ, ο... Θεός των Ελληνικών γηπέδων, ο Θωμάς (ή Θεωμάς όπως τον αποκαλούν οι φίλοι της ΑΕΚ μέχρι και σήμερα), βρέθηκε σήμερα στην παραλία του Λουτρακίου για να απολαύσει το μπάνιο του.

 

Ο 69χρονος, αειθαλής, Θωμάς Μαύρος, φορώντας το κλασικό γυαλί ηλίου και το μαγιό του, "συνελήφθη" από την κάμερα του loutraki365.gr, σε μια από τις λίγες στιγμές χαλάρωσης, αφού μικροί και μεγάλοι φίλοι της ΑΕΚ αλλά και του αθλητισμού, με το που κατάλαβαν ότι δίπλα τους βρίσκεται ο Θ(ε)ωμάς, έσπευσαν για να φωτογραφηθούν μαζί του. Με ευγένεια, χαμόγελο, υπομονή και ταπεινότητα, φωτογραφήθηκε με όλους, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν να του πουν και μια ιστορία από την περίοδο που μεσουρανούσε.

 

Ο Θωμάς Μαύρος συνοδευόταν από τη γυναίκα του, τον γιο του και το εγγονάκι του, ενώ αυτή την ώρα γευματίζουν σε τοπικό κατάστημα, πλάι στη θάλασσα. Μάλιστα, ο Θε(ω)μάς, μετά από λαϊκή απαίτηση, δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα ξαναέρθει στο Λουτράκι, αυτή τη φορά για να μείνει τουλάχιστον 2-3 ημέρες.