Αποκλειστικό: Ολική καταστροφή στην άσφαλτο στην εκκλησία των Ταξιαρχών – Αυτή είναι η αιτία!

Κομμένος είναι και θα παραμείνει ο δρόμος κάτω από την εκκλησία των Ταξιαρχών, αφού σε ένα σημείο έχει σημειωθεί καθίζηση και έχει κοπεί η άσφαλτος, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να περάσει αυτοκίνητο.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το επιτόπιο ρεπορτάζ του loutraki365, ο μόνος τρόπος για να φθάσει αυτοκίνητο στην εκκλησία των Ταξιαρχών, είναι από την πάνω πλευρά της εκκλησίας, όπου τα συνεργεία έσπευσαν νωρίτερα, μετά από το σχετικό δημοσίευμα του loutraki365 και απομάκρυναν τα αρκετά, φερτά, υλικά από το οδόστρωμα.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο κομμένος δρόμος από την κάτω πλευρά της εκκλησίας χρειάζεται σειρά έργων, προκειμένου να αποκατασταθεί και κατά συνέπεια, αρκετό χρονικό διάστημα. Άλλωστε, η εικόνες από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του loutraki365, “μιλούν” από μόνες τους.

 

Παράλληλα, όπως μπορεί καθένας να παρατηρήσει κορυφαίος είναι ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιάς, δεδομένου ότι η κολώνα του φωτισμού έχει χάσει την ευστάθειά της, όπως ήταν φυσικό, αλλά το φως παραμένει ανοικτό, δείγμα ότι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος συνεχίζεται όπως και η βροχόπτωση και ο κίνδυνος να ξεσπάσει πυρκαγιά είναι άμεσος!

 

 

Είναι επιβεβλημένο η πεφωτισμένη (λόγω της… αναμμένης λάμπας) Δημοτική Αρχή του Δήμου Λουτρακιωτών, να σπεύσει για να αποφευχθούν τα χειρότερα…

 


Ο "ζωντανός" κίνδυνος για πυρκαγιά!

 

Αναφορικά με τα αίτια της καταστροφής, στο συγκεκριμένο σημείο, και με βάση τα στοιχεία που συνέλεξε το loutraki365, το πρόβλημα προέρχεται από το “εκκλησιόσπιτο” των Ταξιαρχών, το οποίο είναι αυθαίρετο, ακατοίκητο και έχει κτιστεί μέσα στο ρέμα, εμποδίζοντας τη φυσική απορροή του νερού. Σημειώνεται ότι τόσο η εκκλησία, όσο και το εκκλησιόσπιτο, αλλά και το οικόπεδο ανήκουν στη Μητρόπολη Κορινθίας, η οποία προφανώς φέρει και ακέραια την ευθύνη!

 

 

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το “εκκλησιόσπιτο” δεν κατοικείται ουδεμία παρέμβαση έχει γίνει από τη Μητρόπολη (ιδιοκτήτρια), προκειμένου να αποφευχθούν οι επιπτώσεις που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός του loutraki365.