Αποκλειστικό: Παραλίγο τραγωδία στο Λουτράκι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην οδό Γ. Λέκκα  στο Λουτράκι.

 

 

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365, παιδάκια που έπαιζαν στο παραλιακό πάρκο, επιχείρησαν να διασχίσουν τον δρόμο από την διάβαση. Εκείνη την ώρα διερχόμενο τζιπ σταμάτησε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, προκειμένου να περάσουν τα παιδιά, αποτρέποντας την τραγωδία. Η οδηγός του τζιπ, ήταν σταματημένη και περίμενε να περάσουν τα παιδιά, όταν είδε ένα μηχανάκι ντελίβερι του μαγαζιού που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, να συγκρούεται με το σταματημένο όχημά της. Πιθανώς, ο οδηγός της μηχανής που ήθελε να παρκάρει ακριβώς απέναντι από το μαγαζί, δεν περίμενε ότι το jeep θα σταματήσει, δεν υπολόγισε σωστά, με αποτέλεσμα να πέσει στο πίσω αριστερά μέρος του αυτοκινήτου της.

 

Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ της γυναίκας που οδηγούσε το τζιπ και του ντελιβερά, ενώ τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν αποφάσισαν να συμμετάσχουν στον καυγά, πελάτες του μαγαζιού αλλά και περαστικοί που είδαν το συμβάν να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

 

Ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και τις αμοιβαίες συγγνώμες, το θέμα έληξε ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδάκια, πέραν του σοκ που υπέστησαν, δεν έπαθαν τίποτα...