Αποκλειστικό: "Περίεργα" περιστατικά και συλλήψεις στο Λουτράκι

Συλλήψεις έγιναν σήμερα στην πόλη του Λουτρακίου και μάλιστα με τη διαδικασία του αυτοφώρου...

 

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr από το χθεσινό γκρέμισμα ενός συντριβανιού που βρίσκεται στην παραλία του Λουτρακίου από τις τεχνικές υπηρεσίες.

 

Το συντριβάνι αυτό, αφαιρέθηκε καθώς σύμφωνα με μία εκδοχή, δεν συνέφερε οικονομικά, να γίνουν εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών που είχαν δημιουργηθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές από επιχειρηματία της παραλίας, μια άλλη εκδοχή είναι ότι "Το συντριβάνι αφαιρέθηκε γιατί στο σημείο εκείνο δεν προβλέπεται συντριβάνι στην ανάπλαση της παραλίας που θα γίνει σε μελλοντικό χρόνο".

 

Σημασία έχει σε κάθε περίπτωση ότι το συντριβάνι αφαιρέθηκε, όπως άλλωστε μπορείτε να δείτε και από την παρακάτω φωτογραφία

 

 

 

Ωστόσο σήμερα (Τετάρτη 18 Απριλίου), το πρωί, οι υπάλληλοι του Δήμου που έκαναν τις εργασίες αποκατάστασης του πεζόδρομου, είδαν με έκπληξη άνδρες του Λιμενικού Σώματος, να τους πλησιάζουν.

 

Στην ερώτηση των Λιμενικών για το αν έχουν άδεια για τις εργασίες που πραγματοποιούν, η απάντησή τους ήταν αρνητική.

 

Έτσι, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, οι υπάλληλοι συνελήφθησαν.

 

Αμέσως, ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου από την πλευρά του Δήμου. Στις 11:36, τα μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, έλαβαν το ακόλουθο e-mail.

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ».

 

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 11:30π.μ. σε έκτακτη συνεδρίαση για το λόγο κατεπείγουσας παρέμβασης λόγω εκτεταμένης βλάβης από αφανή διαρροή ύδατος επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό  θέμα της ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Λήψη απόφασης για εκτέλεση, από τη Δ.Τ.Υ., εργασιών για την αποκατάσταση ζημιών σε δύο χώρους επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου λόγω εκτεταμένης διαρροής ύδατος.

 

 

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η έκτακτη συνεδρίαση, θα γινόταν στις 11:30 π.μ. Όμως, το email στάλθηκε στις 11:36, δηλαδή 6 λεπτά μετά την ώρα της έκτακτης συνεδρίασης. Και για του λόγου το αληθές:

 

 

 

 

Πάντως, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν η ολική αφαίρεση του συντριβανιού είχε ή όχι την έγκριση του Σώματος του Λιμενικού Ταμείου, με δεδομένο το γεγονός ότι δεν είχε παρθεί σχετική απόφαση...