Αποκλειστικό: Ποιά επώνυμη κυρία βρέθηκε στο Λουτράκι; (Εικόνες)

Στο Λουτράκι, βρέθηκε η καταξιωμένη λογοτέχνης, χρονογράφος, στιχουργός και δημιουργός της Λαϊκής Ορχήστρας «ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ», κυρία Άννα Μπιθικώτση, η αγαπημένη κόρη του μεγάλου ερμηνευτή και συνθέτη Γρηγόρη Μπιθικώτση.

 

Η κυρία Μπιθικώτση, επισκέφθηκε το Λουτράκι. καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, κάνει αφιερωματικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα της Αμερικής "Hellenic News Of America" για τη στήλη της "Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα, μέσα απο τα μάτια της Άννας Μπιθικωτση".

 

"Με πλοηγό τη διάθεση και προορισμό τις μοναδικές γωνιές της Ελλάδας μας, που κρύβουν μέσα τους μυστικά, εκπλήξεις και ευχάριστες προκλήσεις, θέλησα να ταξιδεύω τους αναγνώστες της όμορφης και ιστορικής πλέoν εφημερίδας. Χάρις στον εκδότη της HELLENIC NEWS OF AMERIKA κ. Παύλο Κοτρώτσιο, χρονογραφώ, έχοντας τη δική μου στήλη μέσα από την οποία ταξιδεύω νοητά τους αναγνώστες της ελληνικής ομογένειας και όχι μόνο στις ομορφιές της μάνας γης που μας γέννησε. Έτσι, επισκέφθηκα το Λουτράκι, τον Αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου, το Υδροθεραπευτήριο του Λουτρακίου, τα μοναστήρια της περιοχής, τον Ισθμό τη Λίμνη Ηραίου και την Περαχώρα. Για να μεταφέρω τις όμορφες εικόνες της περιοχής στους Έλληνες της Αμερικής", ανέφερε η ίδια στο loutraki365.gr.