Αποκλειστικό! Σκέψεις για έκρηξη στη γέφυρα του Ισθμού - Τα μέτρα που εξετάζει η Κυβέρνηση

Πολλά είναι τα μέτρα τα οποία εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να εμποδίσει την μετακίνηση των πολιτών ενόψει της εορτής του Πάσχα, με την απαγόρευση της πλήρους μετακίνησης να έχει πέσει στο τραπέζι.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, ο Υπουργός Οικονομικών, σε συνεργασία με τους κ.κ. Χαρδαλιά και Τσιόδρα, έχει στα σκαριά, μαζί με το επιτελείο του, σχέδιο ανατίναξης της γέφυρας του Ισθμού, προκειμένου να εμποδιστεί η ελεύθερη κυκλοφορία, από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

 

Πηγές του Υπουργείου Οικονομικών, ανέφεραν στο loutraki365.gr, «Πρόκειται για ένα απολύτως λογικό μέτρο που θα συνδυάσει ουσία και θέαμα. Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, θα ανατιναχθεί η γέφυρα του Ισθμού. Με αυτόν τον τρόπο, κανένα αυτοκίνητο δεν θα μπορέσει να περάσει στην Πελοπόννησο και ταυτόχρονα, με το μοναδικό υπερθέαμα που θα προσφέρει η έκρηξη της γέφυρας, η οποίο θα καλυφθεί μέσω live streaming, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάτι εντυπωσιακό, καθώς έχουμε ήδη τοποθετήσει κάμερες υψηλής ευκρίνειας σε διάφορα σημεία, προκειμένου να καλύψουμε αυτή τη μοναδική στιγμή».

 

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης του έργου.

 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)